Keskustan kuntavaaliehdokas esiintyi hakaristilipun kanssa

Kuntavaalien siirtyminen toi esiin keskustelun nettiäänestämisestä – nämä asiat pitää ratkaista ennen kuin se on mahdollista 3:59
Kuntavaalien siirtyminen toi esiin keskustelun nettiäänestämisestä – nämä asiat pitää ratkaista ennen kuin se on mahdollista.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokoukseen osallistunut opiskelija esiintyi kokouksessa hakaristilippu seinällään. Asiasta kertoi perjantaina Karjalainen. Kokous pidettiin etäyhteyden avulla torstaina.

Yliopiston rehtorin Jukka Mönkkösen mukaan asiasta on aloitettu selvittely. Tapahtuma on Mönkkösen mukaan "täysin yliopiston arvojen vastaista".

Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajan Ella Partasen mukaan asiasta on käyty keskusteluja ja mietitty jatkoa.

Karjalaisen tietojen mukaan kyseessä on keskustan Kajaanin kuntavaaliehdokas ja kirkkovaltuutettu Marko Koskelo. Hän julkaisi asiasta päivityksen Instagram-palvelussa, jossa hän pyytää tapahtunutta anteeksi. Lisäksi hän kertoo hakevansa apua ongelmiinsa.

–  Pyydän syvimmin anteeksi, että olen pettänyt minua äänestäneiden ihmisten ja muiden luottamushenkilöiden luottamuksen impulsiivisella ja harkitsemattomalla käyttäytymisellä, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat