Kansanedustaja Turtiainen uhkaili varapuhemiestä kädet nyrkissä – perussuomalaisten puoluehallitus ottaa asian käsittelyyn

Perussuomalaisten puoluehallitus aikoo ottaa käsittelyyn tilanteen, jossa kansanedustaja Ano Turtiainen kiroili ja puristeli nyrkkiä varapuhemiehelle.

Viikonloppuna Iltalehti kertoi, että eduskunnan 2. varapuhemies Juho Eerola (ps.) oli huomauttanut kansanedustajia maskisuosituksesta viime viikon keskiviikkona EU:n elvytyspakettikeskustelun yhteydessä.

– Tässä yhteydessä muistutan näistä uusista suosituksista, että myös täällä puhujakorokkeella olisi syytä käyttää tätä kasvomaskia, Eerola sanoi, kun Turtiainen oli pitänyt puheenvuoronsa.

IL:n tietojen mukaan Turtiainen ei ollut tästä ilahtunut, vaan oli myöhemmin voimakkaasti moittinut Eerolaa asiasta ja tuohtunut, kiroillut, nimitellyt häntä. Lisäksi hän oli lehden mukaan puristanut kätensä nyrkkiin ja sanonut, että ”mieli tekisi…”.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos vahvistaa MTV Uutisille, että puolue pitää eduskunnan varapuhemiehen uhkailua väkivallalla vakavana asiana. 

– Puoluehallitus tulee käsittelemään asian ja päättämään mahdollisista seuraamuksista. 

Lue myös:

    Uusimmat