Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen pyysi Facebook-kavereitaan päättämään, osallistuuko hän Linnan juhliin – kertoo nyt, miksi: "Se on kuitenkin elitistinen juhla"

6:19

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen järjesti sosiaalisessa mediassa äänestyksen osallistumisestaan Linnan juhliin, koska ei ollut varma, halusiko osallistua juhlaan.

Oulun vaalipiiristä valittu kansanedustaja Sebastian Tynkkynen osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Linnan juhliin yhdessä kumppaninsa Alan Da Silvan kanssa. 

Tynkkynen kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, että hän epäröi juhliin osallistumista.

– Kun tulee vähän vähävaraisesta perheestä ja sitten kun ollaan katsottu Linnan juhlia, niin vaikka ne on juhlana tosi hienot ja arvostetaan, niin samaan aikaan on aina ollut niitä ajatuksia, että se on kuitenkin aika elitistinen juhla, veronmaksajien rahoilla syödään siellä aika paljon ja aika hienostikin, Tynkkynen pohtii.

Tynkkynen järjesti äänestyksen osallistumisestaan Facebookissa.

– Viesti oli selvä: Ehdottomasti menette, korostakaa mielummin näkökulmaa, että tässä juhlitaan itsenäisyyttä.

– Hyvillä mielin olen menossa, kun olen saanut päätettyä, että mistä tulovinkkelistä tähän juhlaan pitää suhtautua. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja