Kanadan NHL-tähtien totaalinöyryytys lähellä – MM-areenan uumenissa paljonpuhuva hetki: "Näin on, saatana!"

Kanadan MM-joukkueen kopissa sarkasmia ilmassa hämmentävän Itävalta-voiton jälkeen 0:30
Kanadan MM-joukkueen kopissa sarkasmia ilmassa hämmentävän Itävalta-voiton jälkeen.

Kanada voitti MM-kisojen Itävalta-ottelun vaivoin 7–6 hämmentävien vaiheiden jälkeen tiistaina. Jääkiekon suurmaan pukukopissa oli aistittavissa pientä sarkasmia yllättävän vaikeaksi muodostuneen ottelun jälkeen. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Kanadan kasvojenmenetys oli lähellä, sillä se menetti 40 peliminuutin jälkeisen 6–1-johtonsa päästämällä käsittämättömät viisi maalia päätöserässä. Itävalta oli siis lähellä historiansa sensaatiomaisinta voittoa, mutta John Tavares käänsi kaksi pistettä Kanadalle 7–6-jatkoaikaosumallaan

– Tämä on hyvä oppitunti. Tämä herättää ehdottomasti huomiomme. Meidän pitää luottaa peliimme, jatkaa identiteettimme rakentamista ja hallita tunteitamme, Tavares kommentoi Kansainvälisen jääkiekkoliiton verkkosivuilla

Ottelun jälkeen NHL-tähtien täyttämässä Kanadan kopissa oli aistittavissa pientä sarkasmia. Varakapteeni Andrew Mangiapane marssi sisään virnistys kasvoillaan ja taputti. 

– Hyvä voitto, pojat, Mangiapane huikkasi. 

– Näin on, saatana! Joku karjahti takaisin. 

Katso yllä olevalta videolta Kanadan kopin tunnelmia hämmentävän voiton jälkeen. 

Kanada on nyt kisojen A-lohkon kärjessä kahdeksalla pisteellään. Sen perässä ovat Sveitsi (8), Suomi (7) ja Tshekki (6). Leijonat kohtaa Itävallan torstaina.  

Lue myös:

    Uusimmat