Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

KANAA JA COUS COUSIA 28.3.2001

Julkaistu 21.05.2001 14:00

Toimittaja Ari Malmberg

KANAA


4 broilerin koipea
1 rkl öljyä
1 iso sipuli 3-4 valkosipulin kynttä
1 tl kanelia
1 tl kurkumaa
1 tl inkivääriä
1 tl chiliä
0,5 l vettä
1 sitruunan mehu

1. Poista broilerin koivista nahka ja leikkaa koivet kahteen osaan.
2. Kuumenna paistinpannulla öljy ja lisää koivet ruskistumaan.
3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli suurehkoiksi paloiksi.
4. Lisää ne ja mausteet paistinpannulle broilerin sekaan.
5. Kääntele hetki ja lisää sitten vesi ja sitruunan mehu.
6. Keitä noin puoli tuntia, kunnes broileri on kypsää. Tarvittaessa lisää vettä niin, että lientä jää kastikkeeksi.

COUS COUS

1 porkkana
1 kesäkurpitsa
4 dl vettä
suolaa
3 dl cous cousia
1 appelsiinin mehu
1 prk (400 g kikherneitä) vihreitä oliiveja siivutettuina

1. Kuori porkkana ja leikkaa se ja kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja lisää sinne ensin porkkanat ja hetken kuluttua kesäkurpitsat.3. Kun kasvikset ovat hieman pehmenneet lisää cous cous-suurimot ja sekoita hyvin.4. Mausta seos appelsiinimehulla ja lisää vielä kikherneet ja oliivit.5. Laita cous cous lautaselle ja asettele sen keskelle kypsät broilerin koivet ja kastike.




Lisää aiheesta:

Lisää vireyttä syksyyn: Helppo teko voi piristää mieltäHelsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistäSikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"Osaatko pestä pyykkiä? Älä tee näitä suomalaisten yleisiä pesuvirheitäSavuttomilla yhä enemmän Suomen tappavinta syöpää – keuhkosyöpä havaitaan usein liian myöhäänEnnen kirjoitettiin rakkauskirjeitä, nykyisin selataan Tinderiä – onko rakastuminen muuttunut?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:38
    Terveys ja hyvinvointi

    Lisää vireyttä syksyyn: Helppo teko voi piristää mieltä

  • 10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 09:42
    Ruoka

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 08:15
    Koti

    Osaatko pestä pyykkiä? Älä tee näitä suomalaisten yleisiä pesuvirheitä

  • 06:46
    Syöpä

    Savuttomilla yhä enemmän Suomen tappavinta syöpää – keuhkosyöpä havaitaan usein liian myöhään