Kammottava yllätys muropaketissa – "erittäin harvinainen tapaus"

Saksalaismies koki elämänsä järkytyksen avatessaan muropaketin: sisältä löytyi maissimurojen lisäksi muumioitunut lepakko.

Saksan Stuttgartin terveysviranomaiset selvittävät parhaillaan erikoista tapausta, jossa paikallinen miesasukas löysi avaamattomasta muropaketista muumioituneen lepakon. Kyseessä oli kanelilla ja sokerilla maustetut luomu-maissimurot.

Terveysviranomaisten mukaan on erittäin epätodennäköistä, että lepakko olisi päätynyt muropakettiin valmistusprosessin aikana. Todennäköisempää on, että lepakko on jotenkin onnistunut ujuttamaan itsensä paketin sisälle, kun se on ollu jo sinetöity. Saksan viranomaisten mukaan tapaus on joka tapauksessa erittäin harvinainen.

Muut ikävät ja ällöttävät yllätykset ruokapaketeissa eivät kuitenkaan ole epätavallisia. Esimerkiksi marraskuun alussa, brittimies löysi riisimuropaketistaan kuolleen hiiren. Suomessa sen sijaan on ollut syksyn aikana muutamia ötökkälöydöksiä. Makuja-osio kertoi lokakuussa porvoolaismiehestä, jonka avaamaton riisipaketti kuhisi riisihäröjä.

Katso kuva muumioituneesta lepakosta brittilehti Metron sivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja