Mainos

”Olimme jo siinä uskossa, että hän jatkaa” – KalPalle katkera menetys, KHL:stä palannut suomalaissentteri taas ulkomaille

38:24
Videolla sunnuntai-illan Tulosruutu.

Liigaseura Kuopion KalPa kokee pahan menetyksen, kun sen luottosentteri Jaakko Rissanen ei pelaa ensi kaudella seurassa.

Rissanen, 29, käyttää hänen ja seuran sopimuksessa olleen ulkomaanoption.

KalPa tiedotti asiasta maanantaina.

Rissanen palasi KalPaan viime kaudeksi käytyään tätä ennen mutkan KHL:ssä. Siellä Rissanen ehti edustaa Vitjazia ja Kunlunia.

Viime kaudella luotettava kahden suunnan hyökkääjä nakutti KalPassa 47 runkosarjaotteluun tehot 11+23=34.

Rissanen teki KalPan kanssa viisivuotisen sopimuksen keväällä 2018. Tuolloin sopimukseen merkattiin optio, joka mahdollisti sen, että Rissanen voi pelata kaksi kautta ulkomailla.

– Rissasta kohti oli jo aiemmin kevään aikana kiinnostusta, joka ei kuitenkaan lopulta edennyt sopimukseen asti. Olimme jo välillä siinä uskossa, että hän pelaa meillä alkavalla kaudella, mutta ulkomaanoptioajan loppuvaiheilla mukaan tuli uusi seura, jonka kanssa asiat etenivät nopealla aikataululla sopimukseen asti, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksmansanoo.

– Haemme Rissaselle parhaillaan korvaavaa pelaajaa, Saksman päättää.

Alkavan kauden jälkeen Rissasen ja KalPan välistä sopimusta on jäljellä kolme vuotta, joista Rissanen voi pelata vielä yhden ulkomailla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja