Kalle Palander avoimena: Avioliitossa ollut tiukkoja paikkoja

Avioliiton ongelmista huolimatta alppinisti Kalle Palander uskoo hänen ja Riina-vaimon liiton kestävän.

Kalle Palander kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille avoimesti liittonsa ongelmista. Kalle Palander meni naimisiin Riinan kanssa pääsiäisenä 2007. Pariskunnalla on yhteinen, helmikuussa 2007 syntynyt tytär.

Uran vaikeudet eli loukkaantuminen Söldenissä viime lokakuussa vaikutti myös pariskunnan suhteeseen. Marras-joulukuu oli Palanderin mukaan vaikeinta aikaa suhteelle.

– Ainahan avioliitossa on vaikeuksia, se on ihan selkeä juttu. Meillä on aikaisemminkin ollut tiukkoja paikkoja. Tilanteet ovat muuttuneet monta kertaa tässä. Paljon on ollut ulkoisia paineita, paljon on muutettu ja muuta. En olisi rehellinen, jos en myöntäisi, että avioliittokin on ollut tiukoilla, Palander kertoo.

Niin pitkällä mahdollinen avioero ei kuitenkaan Palanderin mukaa ole ollut, että virallisia avioerodokumentteja olisi luonnosteltu. Palander myöntää, että liiton eteen on edelleen tehtävä töitä.

– Tässä mennään päivä kerrallaan. Kyllä tämä edelleen vaatii aikaa. Nyt on kuitenkin huomattavasti parempi tilanne, vaikka edelleenkin asian kanssa pitää työskennellä. Edelleen aiheesta on keskustelua melkein päivittäin, Palander toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikeuksista huolimatta Palander uskoo avioliiton kestävän.

– Uskon, että liitto kestää, eiköhän me oltaisi jo erottu, jos ei kestäisi. Olemme todenneet, että eihän tällaisten hullujen kanssa kukaan muu pystyisi edes olemaan. Ei me löydettäisi parempaa mistään jos erottaisiin.

Lopuksi Palander kiittelee Riina-vaimoaan jaksamisesta ja tsemppaamisesta kohti miehen uutta uraa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja