Kalle Lamberg hehkuttaa Jaakko Saariluomaa: "Mies, jolle olen velkaa sen, että saan tehdä televisiota"

Possesta tuttu Kalle Lamberg hehkuttaa ohjelman vakiokasvo Jaakko Saariluomaa.

Tänä vuonna tiuhaan viihdeohjelmia tähdittänyt Kalle Lamberg kirjoitti Instagram-tililleen vuolaat kiitokset hänen uraansa auttaneelle Jaakko Saariluomalle. Televisiossa suhteellisen uusi kasvo Lamberg on saanut jo 2000-luvun alkupuolella viihdeohjelmia juontaneelta Saariluomalta urallaan paljon apua.

Kaksikko on tänä vuonna nähty yhdessä Posse, Kingi ja Stadi vs. Lande -ohjelmissa. Lambergin julkaisema kuva on juuri Stadi vs. Lande -ohjelman kuvauksista, kuvassa Saariluoma osoittaa huumorimielessä Lambergia ruuviporakoneella.

– Vuoden viimeinen työpäivä paketissa. On saanut tehdä taas paljon ja kaikkea, mutta tässä vaiheessa haluan nostaa esiin yhden henkilön, nimittäin Jaska Saariluoman! Mies, jolle olen velkaa sen, että saan tehdä televisiota, Lamberg alustaa julkaisuaan.

Posse-tähden mukaan hän ja Saariluoma näyttelivät samalla teatterilavalla vuonna 2013. Saariluoma huomasi Lambergissa potentiaalia ja pian mies pääsi näyttämään kykynsä televisiotuotantoihin.

– Pääsin ensin tekemään yhden jakson tuubia ja sitten Saturday Night Liveä. Ja kaikki sen takia että hän luotti minuun ja minun taitoihini! KIITOS LUOTOSTA JASKA! I LOVE YOU! Lamberg hehkuttaa nykyistä asiapariaan.

Kaksikko on tehnyt koko vuoden tiiviisti yhteistyötä ja Lamberg sanoo imevänsä oppia Saariluomalta koko ajan. Loppuun mies selventää hieman julkaisemansa kuvan kontekstia.

– Kuvassa Jaska kiristää huumori-ruuvini oikeaan asentoon, Lamberg vitsailee loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja