Kaljamaha, vessagolf ja puhallettava karhunpää – tässäkö ovat oudoimmat isänpäivälahjat?

Isänpäivänä paketista voi löytyä jos jonkinmoista yllätystä, mutta näiden lahjojen saaja ei taatusti osannut odottaa, mitä tuleman pitää.

Kuka haluaa antaa isälle kirjoja, suklaata tai villasukat, kun tarjolla on toinen toistaan hienompia keksintöjä? Tutustuta isäsi tänä vuonna vaikkapa vessagolfin maailmaan tai anna hänen nauttia Yoda-kylpytakin lyömättömästä tyylistä.

Irrotettava kaljamaha

Muun muassa BIG Kitchen -nettikaupassa myynnissä oleva jokamiehen lisäosa on erityisen kätevä olutta mielellään nauttivalle isukille. Irrotettavan kaljamahan voi kiinnittää vaatteiden alle ja täyttää oluella, josta se nautitaan suuhun työnnettävän putken avulla – kätevää, vai mitä?

Vessagolf

Lehden lukeminen vessassa on niin vanhanaikaista – trendikäs isukki harrastaa liikuntaa jopa pytyllä asioidessaan. Vessagolf-settiin kuuluu vessanpöntön ympärille levitettävä pieni viheriö ja minikokoinen golf-setti.

Olutjäähdytin

Beer Tjiller -olutjäähdyttimellä olut pysyy viileänä 5 tuntia, eli huomattavasti kauemmin kuin todellisuudessa on tarvis.

Puhallettava karhunpää

Miksi ostaisit hyvän kirjan tai herkullisen aterian, kun voit samalla hinnalla hankkia puhallettavan karhunpään? Karhunpää on osa Man Cave -sarjaa, johon kuuluvat myös muita puhallettavia eläinten päitä. Katso video tästä tarpeellisesta keksinnöstä:

Hiusharja kaljulle miehelle

Jos isäsi on kalju tai mikäli hänellä on orastavaa pälvikaljua, hanki hänelle hauska Hair Brush for Bald Men -hiusharja.. Kaikkihan sen tietävät, että paras paketti on henkilökohtainen loukkaus.

Älypeli-vessapaperirulla

Vessapaperirulla, joka on täynnä älypelejä. Siinä on jokaisen isän unelmalahja!

Barack Obama -vessapaperirulla

Baronbob.com-sivusto tarjoaa isälle lahjaksi Barack Obaman kuvilla varustettua vessapaperirullaa. Tosin tuote on valitettavasti tällä hetkellä loppuunmyyty.

Yoda-kylpytakki

Jos et tiedä mitään hienompaa kuin isäsi, Star Wars -hahmot ja pehmeä kylpytakki, kokeile näiden yhdistelmää: Osta isällesi Yoda-kylpytakki korvineen päivineen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat