Kalifornian maastopalot tuhonneet useita koteja – Miley Cyrusin miesystävä julkaisi dramaattisen kuvan pariskunnan entisestä kodista: "Tämä on jäljellä"

Kalifornian maastopalojen jäljet ovat karua katsottavaa 1:54

Näyttelijä ja laulaja Miley Cyrus ja hänen miesystävänsä Liam Hemsworth kuuluvat niihin kalifornialaisiin, jotka ovat menettäneet kotinsa tuhoisissa maastopaloissa. Hemsworth julkaisi kuvan, joka kertoo palojen tuhovoimasta.

– Tämä on jäljellä kodistani. Rakkaus. Monet ihmiset ovat menettäneet kotinsa Malibussa ja sitä ympäröivillä alueilla Kaliforniassa, ja minun sydämeni on kaikkien niiden kanssa, joihin nämä tulet ovat vaikuttaneet, Hemsworth kirjoitti Twitterissä julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Tapauksesta uutisoineen CNN:n mukaan pariskunta on lahjoittanut puolimiljoonaa dollaria eli noin 442,858 euroa The Malibu Foundationille.

Rahat aiotaan käyttää yhteisön jälleenrakentamiseen, maastopalojen estämiseen ja ilmastonmuutoksen vastaisin toimiin.

Uhriluku noussut

Woolsey Fireksi nimetty suurpalo on tuhonnut Kalifornian eteläosassa Los Angelesin lähellä yli 400 rakennusta ja noin 200 000 ihmistä ovat joutuneet jättämään kotinsa.

The Washington Postin mukaan Kalifornian maastopalot ovat tuhonneet yli 7000 rakennusta ja uhrien määrä on noussut 48.

Liekit tuhosivat kokonaan Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan kaupungin, Paradisen, jonka asukasmäärä oli 27 000. Kaupungin palossa kuoli 42 ihmistä.

Los Angelesin palokunnan johtohahmo Daryl Osby sanoi, että ilmastonmuutos lisää maastopalojen tuhovoimaa. Aiheesta uutisoi The Guardian.

Lue myös:

    Uusimmat