Mainos

Kalevala Korun joulukoriste luo tunnelmaa jouluun

Koriste luo joulun tunnelmaa joulukuusessa, ikkunassa tai vaikkapa koristeena seinällä. Kalevala Korun Sointi-koriste on hyvä lahjaidea ja säilyy muistona joulusta toiseen.

Kalevala Koru aloitti vuonna 2005 joulukoristemalliston, joka täydentyy vuosittain kultaseppä Marja Arolan suunnittelemalla koristemallilla. Koristeet ovat keräilykappaleita, jolloin koristetta valmistetaan ilmestymisvuonna vain rajoitettu määrä. Siksi niihin ikuistetaan näkyviin vuosileima, joka kertoo valmistusajankohdan myös tuleville sukupolville.

Aikaisemmat joulukoristeet Juhlayö, Idän tähti ja Seimi ovat saaneet jatkokseen vuoden 2008 Sointi-koristeen.

Joulukoriste Sointi

Idea tämän vuoden Sointi-koristeeseen on suunnittelija Marja Arolan mukaan tullut tunnelmallisesta joulumusiikista ja kirkonkellojen soinnista, joka kutsuu joulukirkkoon.

Kalevala Korun joulukoristeet on valmistettu kirkkaasta pronssista ja niitä koristaa joka vuosi erilaiset, kauniit lasihelmet. Suomessa valmistettu joulukoriste on mukava lahjaidea.

Koriste luo joulun tunnelmaa joulukuusessa, ikkunassa tai vaikkapa koristeena seinällä. Joulukoriste säilyy muistona joulusta toiseen.

Teksti ja kuvat: Kalevala Koru

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.