Mainos

Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

KALAT 20.2.–20.3.

Tutustu Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Rakkauselämäsi kukoistaa tänä vuonna. Sinä ja rakkaasi sitoudutte toisiinne entistä syvemmin ja pystytte ilmaisemaan tunteitanne ja halujanne paremmin ja luottavaisemmin.
Sinkkukalat etsivät välillä epätoivoisestikin rakkautta, eikä se aina suju helposti. Sinun on paras opetella elämään myös yksin. Silloin kun sitä kaikkein vähiten odottaisit, voi sopiva kumppani astella eteesi. Sinä tunnet kyllä syvällä sisimmässäsi, kun niin tapahtuu.

PERHE

Alkuvuosi on hyvin suotuisaa aikaa perhe-elämän kannalta. Kotonasi vallitsee rauha ja yhteisymmärrys. Vuoden loppupuolella syntyvät väärinkäsitykset voivat saada tasapainon hieman järkkymään, mutta onneksi tilanne rauhoittuu nopeasti.

YSTÄVÄT

Ystävyyssuhteissa on tasapaino tärkeä. Pidä huolta siitä, että sekä saat että annat ystävyyssuhteissa yhtä paljon.

TYÖ

Tänä vuonna itseluottamuksesi vie sinua kohti menestystä. Olet työssäsi hyvä ja saat ansaittua mainetta ja arvostusta.
Vuoden aikana voi tapahtua merkittäviä muutoksia työelämässä. Muutokset eivät todellakaan tarkoita mitään kielteistä, vaan kyse voi olla esimerkiksi liikekumppanin vaihdoksesta tai uuden työn aloittamisesta. Uutta ja parempaa on luvassa.

RAHA

Raha-asiasi sujuvat tänä vuonna mallikkaasti. Rahaa tulee mukavasti, ja sitä jää myös säästöön. Pystyt jopa maksamaan pois jonkin vanhan velkasi. Sijoitusasioissa sinun kannattaa kuitenkin olla todella varovainen, sillä tavoitteesi on tehdä eikä menettää rahaa.

OPISKELU

Vuosi on opintojen kannalta suotuisa. Suhteesi opettajiin ja opiskelukavereihin ovat kunnossa, ja se vaikuttaa myönteisesti koko opiskeluilmapiiriin. Vuoden loppupuolella voit joutua tekemään tärkeitä opintoihin liittyviä valintoja. Punnitse eri vaihtoehtoja tarkkaan.

TERVEYS

Tänä vuonna sinun kannattaa pitää erityisen hyvää huolta terveydestäsi, sillä terveys ei ole itsestäänselvyys. Vältä liian rankkoja fyysisiä ponnisteluja, jotta et loukkaa itseäsi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja