Kala- ja kasvisnyytit (4 annosta)

  • 300 g silakka- tai muuta kalafilettä
  • 2 kpl porkkanaa
  • 2 kpl sipulia
  • 1 rasia tuoreita herkkusieniä
  • n. 1/2 tl suolaa
  • 1 rasia (180 g) maustettua tuorejuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • mustapippuria myllystä
  • tilliä
  • basilikaa tai timjamia muutama oksa per nyytti

Paloittele kalafileet annospaloiksi. Jaa neljälle alumiinifolioarkille pieneksi suikaloidut kasvikset ja kalapalat kerroksittain. Ripottele kaloille hieman suolaa ja sitruunamehua. Lisää silputtu yrtti. Notkista hunaja esimerkiksi mikroaaltouunissa ja yhdistä tuorejuustoon. Lusikoi seos kasviksille, kierrä myllystä pippuria päälle ja ummista foliot nyyteiksi. Kypsennä grillissä noin 20-20 minuuttia (tai uunissa 200 asteessa)

Lue myös:

    Uusimmat