Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

KAKSOSET 21.5.–20.6.

Rakkaus

Tämä on rakkauden vuosi kaksosille. Tunnet tarvetta sekä rakastaa että olla rakastettu. Kun löydät todellisen rakkauden, tunne on niin vahva, ettei sitä voi ohittaa. Se vie sinut mukanaan, halusitpa tai et. Välillä haluaisit hieman hillitä tunteitasi, ja ehkä niin kannattaakin tehdä, ettei suhde pala liian suurella liekillä loppuun. Parisuhteessa elävät löytävät kumppanistaan kokonaan uusia, yllättäviä ja kiehtovia puolia. Ne voivat aluksi hieman hämmentää ja johtaa jopa väärinkäsityksiin, mutta tuovat lopulta suhteeseenne kaivattua uutta kipinää ja intohimoa.

Työ

Työelämässä on luvassa uusia näkymiä, jotka saattavat edellyttää entisten tietojen ja taitojen päivittämistä. Töitä riittää, ja tunnet olevasi arvostettu. Huomattava edistys urallakaan ei ole poissuljettu. Muista kuitenkin keskittyä töihisi suurenkin menestyksen keskellä, vaikka se voi välillä tuntua vaikealta.

Raha-asiat

Rahatilanteesi on hieman epävakaa tänä vuonna. Vältä riskibisneksiä viimeiseen asti. Menosi ovat muutenkin suuret, ja virheet voivat tulla todella kalliiksi. Vaikean alkuvuoden jälkeen rahalliset näkymät kuitenkin kirkastuvat vuoden loppua kohti. Kun ei odota liikaa, ei petykään.

Terveys

Olet tänä vuonna varsin energinen ja vauhdikas, eivätkä sairaudetkaan saa sinua kiinni. Muista kuitenkin pitää lepohetki aina, kun aikasi ja työsi antavat myöden. Jokaisen akut tarvitsevat aika ajoin latausta.

Onnenpäivät vuonna 2012

14. helmikuuta, 28. maaliskuuta, 5. huhtikuuta, 3. kesäkuuta, 2. heinäkuuta, 18. elokuuta, 9. lokakuuta ja 5. joulukuuta

Kuuluisia kaksosia

Naomi Campbell 22.5.1970, Kylie Minogue 28.5.1968, Angelina Jolie 4.6.1975, Michael Monroe 17.6.1962, Paul McCartney 18.6.1942, Paula Koivuniemi 19.6.1947

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja