Mainos

Kaksi teini-ikäistä ystävystä hukkui perheensä edessä – tuhotyö syynä turmaan

Kaksi teini-ikäistä kuoli hukkumalla Norfolkissa Britanniassa heidän perheenjäsentensä silmien alla, kertoo The Guardian

14-vuotias poika ja 17-vuotias tyttö olivat uimassa Thorpe Marshes -nimisellä suositulla uimapaikalla, kun he joutuivat vaikeuksiin vedessä. 

Pelastustöihin osallistui 40 ihmistä, palomiehiä, rannikkovartiostoa ja poliisihelikopteri, mutta kaksikkoa ei saatu pelastettua. Heidät julistettiin kuolleiksi paikan päällä pian ruumiiden löytymisen jälkeen. 

Vaarallisia virtauksia

Uhrien perheet näkivät julman tapahtuman rannalta. 

– He huusivat ja heiluttivat ja olivat aivan suunniltaan. Otan osaa heidän suruunsa, silminnäkijä Amy Copp kertoi hetkistä pelastusoperaation aikana. 

Entistä traagisemman tapahtumasta tekee se, että uimapaikalle asennetut varoituskyltit oli tuhottu lähes heti sen jälkeen, kun ne laitettiin paikoilleen viime maanantaina. Torstaina paikalla oli jäljellä oli vain yksi kyltti, joka varoitti vaarallisesta levästä. 

– Kaikki osanottoni omaisille, en voi kuvitella mitään traagisempaa, kuin menettää teini-ikäisen lapsen, Nathan Clark Norfolkin poliisista suri. 

Vesi onnettomuuspaikalla on syvää. BBC:n mukaan paikan vaarallisuutta lisäävät voimakkaat virtaukset ja pinnan alla olevat esineet ja kasvit. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.