Kaksi teini-ikäistä kannattajaa kuoli auto-onnettomuudessa matkalla vierasotteluun – ruotsalaisseuralta koskettava ele uhreille

Ruotsalaisseura AIK:n kaksi teini-ikäistä kannattajaa menehtyi auto-onnettomuudessa torstaina heidän ollessa matkalla seuran vierasotteluun.

Traaginen onnettomuus tapahtui Ruotsin Lindshammarissa torstaina, kun 16- ja 17-vuotiaat pojat olivat matkalla Kalmariin seuraamaan AIK:n vierasottelua. Paikallisen poliisin mukaan kyseessä oli kahden auton nokkakolari, joka tapahtui 70-90 kilometrin tuntinopeudessa.

AIK sai tietää tapahtuneesta heti torstaisen ottelun jälkeen, minkä vuoksi joukkue ei saapunut lainkaan median eteen.

– Emme tee haastatteluja. Saimme juuri uskomattoman surullisia uutisia kahden nuoren AIKkannattajan kuolemasta. Ajatuksemme ovat heidän perheensä ja sukulaistensa kanssa, AIK:n urheilujohtaja Henrik Jurelius kertoi .

AIK:n tiedot tapauksesta ovat vähäisiä.

– Tiedämme vain, että he olivat matkalla otteluun, ja että heitä oli kaksi. Pelaajat saivat tietää asiasta ottelun jälkeen ja ovat surullisia. Me kokoonnumme yhteen ja yritämme käsitellä asiaa, Jurelius sanoi.

AIK ilmoitti verkkosivuillaan järjestävänsä kotistadioninsa yhteyteen paikan, jonne halukkaat kannattajat voivat saapua muistamaan kolarissa menehtyneitä kannattajia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja