Kaksi liikennettä valvonutta nuorta poliisia ammuttiin hengiltä Saksassa, epäillyt saatu kiinni – toinen oli etsintäkuulutettu liikennepaon takia

Saksassa kaksi liikennettä valvonutta poliisia on ammuttu kuoliaaksi varhain maanantaiaamuna maan lounaisosassa. Poliisi sai epäillyt kiinni koko päivän jatkuneen operaation jälkeen.

Ampuminen tapahtui poliisien pysäytettyä auton rutiininomaisessa liikennevalvonnassa. Surmansa saivat 24-vuotias naispoliisi ja hänen 29-vuotias mieskollegansa. Nainen oli vasta poliisikoulutuksessa, kertoi Rheinland-Pfalzin osavaltion sisäministeri Roger Lewentz.

– Ainakin yksi epäillyistä on aseistettu, sanoi Westpfalzin alueen poliisi lausunnossaan ja kehotti ennen kiinniottoa asukkaita olemaan ottamasta kyytiin liftareita.

Ampuminen tapahtui aamulla puoli viiden aikaan Rheinland-Pfalzin osavaltiossa pienellä maantiellä. Poliisit kykenivät ilmoittamaan ampumisesta, mutta radioyhteys katosi pian sen jälkeen, kertoi paikallispoliisin tiedottaja Welt TV:lle.

Illalla poliisi kertoi saaneensa kiinni teosta epäillyt 38- ja 32-vuotiaat miehet. Vanhempi heistä oli etsintäkuulutettu onnettomuuspaikalta pakenemisen takia. Miehet olivat metsästäjiä ja heidän autostaan löytyi riistaeläimiä saaliina.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 31.1.2022 kello 19.23.

Lue myös:

    Uusimmat