Mainos

Kahdeksan

Materian kaipuu, omaisuus, raha

Kahdeksikko-ihmiset ovat synnynnäisiä johtajia, joilla on myötäsyntyinen taito kerätä omaisuutta. Olet taitava johtaja, erityisen hyvin sovellut liike- ja talouselämään. Tiedät vaistonvaraisesti, miten yritys kuin yritys saadaan menestymään. Lahjakkuudellasi ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kirjanpidon tai henkilöstöhallinnon saralla - olet suurten visioiden ihminen ja asetat tähtäimesi pitkälle.

Olet sekä visionääri että jonkin asteen rämäpää samanaikaisesti. Sinulla on kyky innostaa ihmiset mukaasi, mutta he harvoin sisäistävät suuria visioitasi. Sen vuoksi sinun onkin muistettava, että he tarvitsevat jatkuvaa tukea ja ohjausta sinulta.

Mikään muu numero ei vedä luokseen menestystä niin kuin kahdeksikko, mutta ei sekään mitään saa ilmaiseksi. Haasteesi elämässä on ymmärtää, että valtaa on käytettävä koko ihmiskunnan hyväksi. Ne kahdeksikkoihmiset, jotka eivät ymmärrä rahan todellista arvoa, tulevat helposti ahneiksi - ja siksi joutuvat myös vaaraan menettää kaiken saavuttamansa.

Kahdeksikko-ihmisen on syytä kehittää itselleen selviytyjän taitoja - kahdeksikko tuo usein tullessaan taloudellisia takaiskuja, vararikkoa myöten. Mutta se pitää sisällään myös taidon rakentaa miljardiomaisuus ja useita menestyviä yrityksiä. Epäonnistuminen avioliitossa tulee sinulle kalliimmaksi kuin kenellekään muulle.

Huolimatta vaikeuksista, joihin matkallasi joudut, saavutat myös tyydytystä, jonka taloudellinen menestys ja sen mukanaan tuoma valta antavat. Liike-elämä, sijoittaminen, kiinteistöt, laki, tieteet, julkaisutoiminta ja suurten laitosten johtaminen ovat alueita, joissa viihdyt parhaiten. Valta kiinnostaa ja kiihottaa sinua, siksi myös politiikka ja opettaminen ovat sinulle sopivia uravalintoja. Myös urheilu ja journalismi usein kaipaavat taitoja, joita kahdeksikko tuo tullessaan.

Olet hyvä arvioimaan ihmisiä, ja osaat valita yhteistyökumppanisi oikein. Kahdeksikkojen sosiaalinen verkosto on kuin suuri perhe, ja mafiapäällikön tavoin he sitovat ihmiset itseensä joskus liiankin tiukin sitein.

Vaikka oletkin ihmisenä joviaali, et ole suurieleinen rakkauttasi osoittaessasi. Kaipaat luksusta ja mukavuutta, ja sosiaalisen arvostuksen saaminen on sinulle tärkeää. Ole varovainen, ettet eläisi yli varojesi. Elämäsi kulkee läheltä valheita ja korruptiota. Vaaranasi on myös ylimielisyys ja ylikorostunut vallanhimo, helposti ajattelet, että oma valintasi on se ainoa oikea. Seurauksena on eristäytyminen ja ristiriidat läheisten ihmisten kanssa. Perheesi ja ystäväsi ovat kaikkein suurimmassa vaaravyöhykkeessä - itsekkyytesi voi satuttaa syvältä.

Kahdeksikko-ihminen kasvaa usein tyrannimaisen ankarien vanhempien lapsena, ja saa taakakseen negatiivisen elämänasenteen. Vaarana on itsepäisyys, kärsimättömyys ja suvaitsemattomuus. Toisaalta heillä on yleensä varsin hyvä ja vahva fysiikka.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.