Mainos

Kadonneen turkulaisnaisen kohtalo paljastumassa henkirikokseksi

Viime talvena poliisille ilmoitettiin turkulaisen 45-vuotiaan Minna Elise Suomisen katoamisesta. Poliisin mukaan katoaminen on nyt paljastumassa henkirikokseksi. Poliisi etsii tapahtumille silminnäkijöitä.

Suominen ei ole pitänyt minkäänlaista yhteyttä läheisiinsä tammikuun 17. päivän jälkeen. Tätä on pidetty epätavallisena, koska tätä ennen hän piti yhteyttä heihin päivittäin.

Suomisen huhuttiin jo aiemmin joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi kertoo, että kuluneen kevään ja alkukesän aikana nämä huhut on nyt pystytty todentamaan oikeiksi. Rikospaikaksi on selvinnyt Turun Pansiossa Tähkiönkadulla sijaitseva yksityisasunto.

Rikoksen tekijät ovat poliisin tiedossa, mutta Suomisen ruumis on edelleen kadoksissa. Poliisi pitää selvänä, että Suomisen ruumis on surmaamisen jälkeen hävitetty jätesäkkeihin paketoituna. Hävityspaikka on todennäköisesti Turun seudulla ja enintään noin tunnin ajomatkan päässä Pansiosta.

– On syytä uskoa, että säkit on hävitetty pienehköltä sillalta tammikuun lopulla sulana virtaavaan keskikokoiseen puroon tai jokeen upottamalla, kertoo tutkinnanjohtaja Veikko Koiranen Varsinais-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja ja arviota tällaisesta paikasta sekä mahdollisia tietoja muista tähän rikokseen liittyvistä havainnoista.

Pienetkin havainnot tai mieltä askarruttamaan jääneet seikat liittyen edellä kuvattuun tapahtumakokonaisuuteen pyydetään välittämään tutkijalle numeroon 050 456 2225, sähköpostitse osoitteella palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi tai lähimmälle poliisille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.