Mainos

Kadonneen nunnan etsinnöissä välipäivä – Poliisi selvittää: liittyykö tien varresta löytynyt lyhty katoamiseen?

Lintulan luostarista viime tiistaina kadonneen nunnan etsinnöissä pidetään sunnuntaina välipäivä.

Poliisi ja vapaaehtoiset suorittivat maastoetsintöjä lauantaina iltaan saakka ilman tulosta. Viimeisin varma havainto kadonneesta on tiistai illalta noin kello 20.20 aikaan Honkasalontieltä viisi kilometriä Luostarista koilliseen.

Katoamisesta on kulunut neljä vuorokautta ja on erittäin epätodennäköistä, että etsittävä enää olisi liikuntakykyinen, jos hän on ollut metsässä koko ajan. Maaston vaikeakulkuisuudesta kertoo se, että etsintäketju eteni maastossa neljässä tunnissa noin kilometrin matkan tien laitoja 15 metrin kaistalla. Etsinnöissä käytettiin myös lennokkikameraa.

Katoamisesta kuluneen ajan vuoksi poliisi on tehnyt päätöksen, että hätäetsintä on suoritettu loppuun, eikä etsittävästä ole neljään vuorokauteen havaintoja. Poliisi tekee sunnuntain aikana päätöksen, kuinka ja missä muodossa etsintöjä tullaan jatkamaan.

Etsinnöissä on käyty läpi kaikki alueen rakennukset, mutta poliisi pyytää edelleen alueen asukkaita ja mökkiläisiä tarkastamaan rakennuksiaan ja tarkkailemaan maastoa siellä liikkuessaan.

Alueelle on jaettu tiedotteita kadonnesta, koska etsintöjen aikana saatujen tietojen perusteella on erittäin epätodennäköistä, että hän olisi poistunut pidemmälle.

Etsintöjen aikana Hepomäentien varresta löytyi oheisen kuvan mukainen kynttilälyhty, jonka mahdollista liittymistä kadonnesseen pyritään selvittämään. Poliisi pyytää lyhdystä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen tai numeroon 0295 455 358.

Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita saamastaan avusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.