Kadonneen 17-vuotiaan Wilman poikaystävä esitettiin vangittavaksi murhasta – opettajat kuvaavat häntä mukavaksi, luokkatoveri äärimmäisen mustasukkaiseksi

Aftonbladetin mukaan 17-vuotiaan Wilma Anderssonin murhasta epäilty poikaystävä on esitetty vangittavaksi. Epäilty kiistää kaikki syytökset.

Anderssonin poikaystävä pidätettiin tiistaina, mutta poliisi uskoo, että epäilty murha on tapahtunut jo viime viikon torstaina. Nyt poikaystävä on päätetty esittää vangittavaksi epäiltynä murhasta.

Andersson on ollut kadoksissa ja yli viikon.

"Hänestä on tullut ilmi synkkä puoli"

Poliisi uskoo, että Anderssonin ja hänen poikaystävänsä rakkaussuhde sai väkivaltaisen lopun. Anderssonin perheenjäsen kertoi aiemmin Expressenille, että poikaystävästä tuli vastikään ilmi myös synkkä puoli.

– Viime viikosta lähtien hänestä on tullut ilmi aivan toinen, synkkä puoli. Emme olleet koskaan nähneet hänestä sellaista puolta ja olemme siitä järkyttyneitä, kertoi tytön perheenjäsen lehdelle.

Expressenin mukaan Anderssonin poikaystävä kävi peruskoulunsa ja lukionsa Länsi-Ruotsissa. Osa hänen opettajistaan ja luokkatovereistaan luonnehtii poikaystävää mukavaksi, joka oli aina iloinen.

Eräs luokkatoveri kuitenkin kertoo, että poikaystävä oli äärimmäisen mustasukkainen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja