Mainos

Kaapin paikka

Hyllyt ja kaapit ovat varsin pitkäikäisiä huonekaluja ja siksi myös hieman hankalia sisustuselementtejä. Moni on huomannut joutuneensa ”naimisiin” hyllysarjansa kanssa, minkä takia niiden valinnassa kannattaakin toteuttaa itseään täysillä.

Pohjoismaiset huonekalut on suunniteltu kestämään trendien vaihteluita yksinkertaisen tyylikkäällä funktionaalisuudella. Koska kaapit ja hyllyt kestävät jopa perinnöksi asti, niiden hankinnassa ei välttämättä kannata säästellä.

Modernit pohjoismaiset hyllystöt ovat perinteisen toiminnallisuuden lisäksi myös innovatiivisesti muotoiltu ja väritetty. Tulevaisuuden perintökalusteet kannattaakin hankkia juuri nyt.

Kotimaista

Askon Maxi-hyllyt tarjoavat lähes huomaamatonta säilytystilaa esimerkiksi olohuoneeseen. Neliönmuotoisia lokerikkoja voi yhdistellä mielikuvituksellisesti ja ne luovat kauniin tekstuurin seinälle.

Kaluste Kirsin Mondo-mallistoon kuuluu muun muassa senkki, lipastoja, ruokailuryhmä, kotiteatteritasoja sekä hyllyjärjestelmä. Mallisto on täysin tammesta tehty, joten sen kestävyyttä ei tarvitse kyseenalaistaa. Kaluste Kirsin tyylikkään tasapainoisessa kotiteatteritasossa on tilaa useammallekin oheislaitteelle.

Ruotsalaista

Karl Andersson & Sönerin Trippo-seinähylly sopii monipuolisuutensa vuoksi melkein mihin tahansa käyttötarkoitukseen ja -tilaan. Seinähyllyä löytyy kolmessa eri leveydessä ja syvyydessä. Eri kokoja ja värejä on myös runsaasti. Trippo-sarjaan kuuluu lisäksi erilaisia pöytiä ja tuoleja.

Omaperäinen valinta vaikkapa keittiökaapiksi on Karl Andersson & Sönerin 2k-sarjan kaappi. Sarjan lukuisat värit, ovimallit, pintaviimeistelyt ja koot tarjoavat varmasti persoonallisia vaihtoehtoja, pitipä sitten hillitymmästä tai rohkeammasta tyylistä. 2k-kaappeihin on myös saatavilla lukuisia lisävarusteita, kuten lehtitelineitä ja vedettäviä arkistohyllyjä.

Erikoista

Haluisitko hyllysi ja säilytystilasi mittatilaustyönä? Helsingissä toimiva Design Element tekee kaikenlaisia huonekaluja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, vieläpä käsityönä – aivan alusta lähtien tai valmiista malleista.

Modernin Line-kalustesarjan mitat, materiaalit ja pintakäsittely tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Alla Line-sarjan televisiotaso, jossa uutuuttaan kiiltelevä litteä televisio pääsee todella oikeuksiinsa. Lisälaitteet sijoitetaan lattiatasoon ja johdot kulkevat kalusteen sisällä piilossa.

Design Elementin kansainvälisesti palkittu Cd Revolveri on kekseliäs ja näyttävä tapa säilyttää cd-levyjä. Pöytämalliseen cd-koteloon mahtuu 40 cd-levyä joita selataan pyörittämällä.

Teksti: Sampo Jalasto / Mediafocus

Kuvat: Asko, Design Element / Juho Huttunen, Karl Andersson & Söner ja Kaluste Kirsi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.