Jyrki Hämäläisen kassi:

- lauantaimakkaraa - pikamakaroneja - jauhelihaa - lanttu - 3 luumua - kaali

Harri Syrjäsen ja Jyrki Hämäläisen menu:

Kaali-luumuraaste

kaalia sopivasti 2 luumua 3 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamicoa

Raasta ainekset ja keskenään. Mausta kesäisesti.

Lauantaimakka-hampurilainen

3 siivua lauantaimakkaraa 2 siivua lanttua 1 luumu

Grillaa makkara ja lanttu. Kasaa annos torniksi ja laita väleihin luumua sekä ruohosipulia. Tökkää lopuksi rosmariinin oksa läpi.

Jyräyksen spessu lihapullat

300 g jauhelihaa kaalia 1 luumu 1 muna suolaa pippuria basilikaa makaroneja kermaa juustoraastetta

Pilko luumut ja suikaloi kaali. Sekoita muna ja loput ainekset lihapullamassaksi. Paista pannulla kypsäksi. Keitä makaronit ja kaada juustokastike sekaan.

Entrecote ja broilerinuijia

1 entrecote 2 broilerin koipea 1 tl Dijon -sinappia

marinadi:

ketsuppia konjakkia sinappia chilipulveria currya suolaa pippuria paprikajauhetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Pihvin marinoinnin jälkeen sekoita joukkoon 2 rkl jugurttia ja marinoi broiskut. Grillaa grillissä.

Lue myös:

    Uusimmat