JYP-valmentajan karmiva saldo synkkeni entisestään – Jukurit järjesti ruman löylytyksen

Jukurit tekee 4-0 maalin ylivoimalla 1:12
Pekka Jormakan illan toinen osuma syntyi ylivoimalla.

JYP kärsi lauantaina yhdeksännen peräkkäisen tappionsa Mikko Heiskasen komennossa, kun Jukurit löylytti jyväskyläläisiä maalein 6-0.

Heiskanen nousi JYPin päävalmentajaksi joulukuussa, kun seura vapautti Jukka Rautakorven tehtävästään. Yhdeksän ottelua myöhemmin kokemattoman päävalmentajan voittosarake näyttää edelleen nollaa. Sarjapisteitä sarakkeeseen on kertynyt kaksi.

Lauantaina Jukurit rynni johtoon avauserässä huiman tehohetkensä ansiosta.

Ensin Pekka Jormakka osui ylivoimalla Miks Tumanovsin istuessa kaksiminuuttista.

Heiskanen haastoi osuman, mutta tuomaristo ei löytänyt syitä hylkäykselle. Näin JYPille tuomittiin uusi kaksiminuuttinen väärästä haastosta.

Puoli minuuttia ehti kulua, kun Jukurit juhli jälleen. Niko Huuhtanen laukoi kiekon verkkoon.

Toinen erä pelattiin maaleitta, mutta kolmannessa Jukurit iski tehovaihteen silmään.

Huuhtanen ja Jormakka iskivät ottelun toiset osumansa, ja kun Ondrej Kovarcik ja Oliver Larsen osuivat, kirjattiin loppulukemat murskaavasti 6-0. Markus Ruusu Jukurit-maalilla ansaitsi nollapelinsä 21 torjunnalla.

Jukurit vankisti voitollaan asemaansa sarjan neljäntenä. 39 ottelua ovat tuottaneet mikkeliläisille 67 pistettä. JYPin tilanne on murheellinen. 38 ottelustaan 46 pistettä kerännyt ryhmä on toiseksi viimeisenä.