JVG saapui tuttuun tapaansa yhdessä Jussi-gaalaan – kaksikko kertoi, miksei heidän rinnallaan punaisella matolla nähdä koskaan puolisoja

3:08
Näin JVG tunnelmoi Jussi-gaalan punaisella matolla.

JVG:n Jare Brand ja Ville Galle edustivat yhdessä Jussi-gaalan punaisella matolla.

Jussi-gaalan punaisella matolla Helsingin Kaapelitehtaalla nähtiin Suomen kuuluisin rapkaksikko JVG, eli Jare Brand ja Ville Galle. Pari saapui tuttuun tapaansa näyttävinä sekä tyylikkäinä paikalle. Galle kertoi, että hänen punainen pukunsa oli hänen siskonsa käsialaa. 

Kaksikko tunnelmoi tulevaa gaalaa ja kertoi olevansa innoissaan siitä, että he saavat olla vaihteeksi vähän "vieraissa" elokuvagaalassa musiikkigaalan sijaan. Miehet kertoivat, etteivät he olleet kovinkaan huolissaan gaalaan osallistumisesta koronatilanteesta huolimatta. JVG pääsee illalla jakamaan yleisöäänestys-palkinnon gaalassa.

– Täällä oli hyvin hygieniahommat ajateltu, kaikilla on maskit päässä ja sisään ei taida edes päästä ilman maskia. En tiedä kuumottiko sen enempää kuin mihinkään muuallekaan meneminen, kunhan pitää huolen, että on tarpeeksi etäisyyttä ja pitää hygieniasta huolta, Brand totesi. 

Brand on nähty kuluvan syksyn aikana esittelemässä tanssitaitojaan MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Galle, joka itse nähtiin myös TTK-parketeilla joitakin vuosia sitten, kertoo kannustavansa toveriaan joka sunnuntai kotoaan käsin. 

– Viikko viikolta vaan kehittyy ja voittoa kohtihan tässä ollaan menossa. Mä joka sunnuntai jännitän sohvalla, että miten menee ja sitä on kiva katsoa, kun Jare tanssii, Galle hehkutti.

JVG on tuttu näky kaksikkona gaalojen punaisella matolla, mutta puolisojaan miehet eivät koskaan ole tilaisuuksiin tuoneet. Kaksikon mukaan syy tähän on selvä. 

– Me ollaan tässä aina pariskuntana yhdessä liikenteessä. 

Jussi-gaala MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 14. lokakuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja