Juuse Saros säkenöi NHL:ssä – Mikael Granlund iski oman maalin edestä

Nashville Predatorsin Juuse Saros tuikki kaukalon ykköstähtenä pysäytettyään San Jose Sharksin jääkiekon NHL:ssä. Nashville juhli ottelusta 3–1-voittoa.

Saroksen pystyi ohittamaan ainoastaan Timo Meier, joka runnoi kolmannessa erässä maalin edustalta rystyllä Sharksin 1–2-kavennuksen.

Muun muassa Tomas Hertlin läpiajon varmoin elkein torjunut Saros pysäytti 28 laukausta, ja hänet palkittiin ottelun ykköstähtenä.

Suomalaishyökkääjä Mikael Granlund kaunisteli Predatorsin voittolukemiksi 3–1, kun hän purki kiekon oman maalin edestä tyhjään Sharks-rysään varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Nashvillen ensimmäiset maalit olivat viimeistelleet Matt Duchene ja Filip Forsberg.

Osuma oli Granlundille kauden toinen. Hän on nyt summannut sesongin seitsemään otteluun tehopisteet 2+4=6.