Mainos

Juures-ahvenhampurilaiset ja ahvenen nylkeminen 12.6.2001

toim. Kati Nappa

Vieraana Petri Kolmonen näyttämässä miten helppoa on ahvenen nylkeminen ja fileoiminen.

Juures-ahvenhampurilaiset

kolmen millin paksuisia viipaleita lanttua, porkkanaa, palsternakkaa ja porkkanaa
öljyä
kalafileitä
suolaa, tilliä tai ruohosipulia

1. Leikkaa juureksista ohuita viipaleita veitselllä tai käytä raastinta.
2. Paista juuresviipaleet pehmeiksi vuolukivilevyn päällä grillissä tai muurinpohjapannulla miedolla lämmöllä.
3. Paista myös kalafileet.
4. Mausta ja kokoa ainekset kerroksittain hampurilaiseksi.
5. Tarjoa lisäksi leipää ja salaattia.

Katso TÄSTÄ Petri Kolmosen vinkit ahvenen fileointiin, perkaukseen ja nylkemiseen.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.