Justin Bieberillä yllättävä ystäväpariskunta

Laulaja Justin Bierillä on yllättäviä uusia ystäviä. David ja Victoria Beckham ovat nimittäin kutsuneet Justin Bieberin ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomezin lounaalle kiitokseksi lahjoista, joita Bieber on lähettänyt pariskunnan pojille.

Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomez ovat saaneet kutsun lounastreffeille itse David ja Victoria Beckhamin kanssa, femalefirst.co.uk-sivusto uutisoi. Bieber on tavannut jalkapalloilijan ja hänen poikansa Brooklynin, 12, Romeon, 9, ja Cruzin, 6 muutamaan otteeseen. Victoria on sen sijaan laulajalle uusi tuttavuus.

– He vaikuttavat todella siistiltä perheeltä ja haluaisin viettää enemmän aikaa heidän kanssaan tulevaisuudessa, Bieber kertoi !-lehdelle.

Bieber lähetti vastikään jalkapallosuuruuden pojille nimikirjoituksella varustetut kitarat kuultuaan, että pojat ovat hänen fanejaan.

– David ja pojat ovat todella siistejä ja vaikka en tunne Victoriaa hyvin, hän on hyvin mukava. Olen lähettänyt pojille muutaman nimikirjoitetun lahjan ja Victoria on aina kiittänyt minua. He vaikuttavat suloiselta ja aidolta perheeltä, Bieber sanoo.

David ja Victoria saivat vastikään neljännen lapsensa, tytär Harper Sevenin. Rome-poika olisi halunnut nimetä lapsen Justin Bieber Beckhamiksi. Bieber oli luonnollisesti otettu kunniasta.

– Kuulin asiasta Victorian Twitterpäivityksen kautta ja minusta se oli mahtavaa. He päätyivät nimeämään tyttärensä yhden Selenan ohjelman roolihahmon mukaan, joten ehkä he nimeävät seuraavan lapsensa minun mukaan, Bieber vitsailee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja