Jussi Parviainen ja 36 vuotta nuorempi kihlattu naimisiin perjantaina

Ohjaaja Jussi Parviaisen, 55, ja Saana Uimosen, 19, vihkiminen poikkeaa hieman totutusta.

Parviainen kihlasi 36 vuotta nuoremman rakkaansa yllättäen viime keskiviikkona. Miss Helsinki -kisoista tuttu Saana Uimonen ja Jussi Parviainen kohtasivat, kun ohjaaja etsi uuteen elokuvaansa Kelpaanko teille päänäyttelijää. Suhde on ollut todellista salamarakkautta, sillä naimisiin pari menee perjantaina Helsingin Tuomiokirkossa.

– Vihkiminen tapahtuu yleisellä ajalla eli toisin sanoen kirkkoa ei suljeta, vaan turistit saavat olla sisällä kirkossa vihkimisen ajan. Yleensähän kirkko tällaisissa tapauksissa suljetaan ulkopuolisilta, Parviainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Erityisesti parin ikäerosta on kirjoiteltu paljon, mutta Parviaisen mukaan julkisuus ei ole suhteeseen vaikuttanut.

– Lähinnä ikäkysymyksen puolelta se sopivuusseikka on puhuttanut. Me emme kuitenkaan ole miettineet sopivuutta, vaan tunnetta. Pidän hienona juttuna, että ikäero on suuri. Ikäiseni ihmiset eivät ole millään tavalla kutsuneet.

– Vanhemmat ihmiset ovat täynnä katkeruutta ja avioeroja, ja he käyttävät paljon aikaa menneen tilittämiseen. Tässä tapauksessa se ei ole mahdollista, sillä tämä suhde ei voi perustua millekään vanhalle, Parviainen toteaa.

Parin häihin on kutsuttu noin 30 vierasta. Häitä on tarkoitus juhlia suuremmalla porukalla syksyllä, kun ohjaajan elokuva saa ensi-iltansa. Pariskunnan perjantaisista häistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat