Jussi Parviainen ei tunne nuorta vaimoaan

Omaa blogiaan pitävä elokuvaohjaaja tunnustaa uudessa kirjoituksessaan, ettei suurista tunteistaan huolimatta tunne nuorta vaimoaan.

– Tunteistani huolimatta en tunne niiden kohdetta. Saanaa. Mietin viimeyön mistä tunteeni Saanaa kohtaan tulevat. Hänestäkö, joka vaikuttaa minuun voimakkaasti, kaikella mitä on ja tekee, Parviainen pohtii blogissaan.

Persoonallinen ohjaaja ei halua kuitenkaan luovuttaa, vaan halua tutustua tunteidensa kohteeseensa. Vaikka uhkana onkin se, ettei hän kelpaa rakkaalleen.

– Siitä huolimatta minä haluaisin tuntea Saanan. Tietääkseni mistä tunteeni tulevat. Etten oli äkkiä vain petollinen ukko "hyyppä", joka sitten olikin luonteeltaan väärä vaimolleen, siksi ettei tuntenut tätä.

Parviainen pohtii kirjoituksessaan myös kelpaamisen olemassaoloa, sitä, pitääkö kelpaamisen eteen tehdä paljon työtä.

– Mistä minä tietäisin olenko rakkauteen sopiva. Ehkä siksi etten tunne vielä Saanaa. Ja siksi että entiset elämänkumppanini eivät ole tunteneet minua yhtään. Kukaan heistä ei tiedä minusta mitään. Vielä vähemmän kuin minä, jolla ei koskaan ole ollut vastaparia. Sitä ihmistä jonka kanssa ei tarvitse kelvata yhdessä edes sopivaksi pariksi. Vain kelpaamaton on oikeasti rakkauteen sopiva.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja