Jürgen Klopp ärähti Euroopan jalkapalloliitto Uefalle lippukohusta – "Se tarkoittaa siis, että.."

Mestarien liigan finaalin edenneen Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp antaa kovaa kritiikkiä Euroopan jalkapalloliitto Uefan toiminnalle loppuottelun lippujen suhteen. Liverpool kohtaa finaalissa Real Madridin 28. toukokuuta.

Loppuottelu siirrettiin Ukrainan sodan vuoksi Pietarista Pariisin Stade de Francelle. Stadionille mahtuu 75000 katsojaa, mutta finaalissa pelaavien joukkueiden fanit saavat molemmat käyttöönsä 20 000 lippua. Lipputilanne on aiheuttanut suuresti kohua ja myös Klopp antoi kritiikkiä päätökselle perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Kannattajien tuki on ollut tänä vuonna verratonta, en voi olla yhtään enempää kiitollinen heille. Sitten nähdään lippujen hinnat, hotellikustannukset ja lippujen jaot. Saamme vain 20 000 lippua ja Real Madrid saa vain 20 000 lippua stadionille, joka vetää 75 000. Se tarkoittaa siis, että mihin menee 35 000 lippua menee mihin? Missä ovat nämä liput, Klopp sanoi.

Liput jaetaan neljään kategoriaan. Kalleimmat kustantavat 690 euroa. Seuraavat 490 euroa, 150 euroa ja 60 euroa.

– Nämä liput ovat uskomattoman kalliita. En voi olla yhtään enempää kiitollinen faneille, että he tulevat otteluihin. Se vaatii todella paljon heiltä ja se on surullista. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee loppuotteluun, koska he luovat mielettömän tunnelman siellä, Klopp totesi.

Mestarien liigan finaali Liverpoolin ja Real Madridin välillä pelataan 28. toukokuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat