Juontajatähti Marja Hintikka vastaa kehonmuokkausepäilyihin: "Joillain ihmisillä vaan sattuu olemaan tällaiset poskipäät"

8:37

Juontaja Marja Hintikka kertoo Instagram-päivityksen yhteydessä mielipiteensä kauneudenhoitoon. Hän myös oikaisee hänestä levitettyä huhua kosmeettisista toimenpiteistä.

Vappu ja Marja Liven juontajatähtiMarja Hintikkakertoo kuulleensa henkilön levittäneen hänestä tietoja, jotka eivät pidä paikkaansa.

– Itse sain kuulla, että alan ”syväkurkku” levittää varmana tietona kasvojeni olevan niin tukossa erilaisia täyteaineita, että poskipääni ovat menneet jo aivan överiksi, Hintikka kirjoittaa Instagramissa.

Nainen kertoo uskovansa puhtauteen niin ravinnon kuin myös kehon kemikaalikuorman suhteen ja oikaisee huhut täyteaineiden käytöstä.

– En ole eläessäni laittanut kasvoihini tai kehooni mitään täyteainetta - joillain ihmisillä nyt vaan sattuu olemaan tällaiset poskipäät, sori siitä, Tähti kirjoittaa.

Vappu & Marja Live MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkoisin kello 21

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja