Julkkispromoottori Kalle Keskiselle ehdollista vankeutta

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Kalle Keskisen viideksi kuukaudeksi ja 15 päiväksi ehdolliseen vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä.

Myös Keskisen pahoinpitelemäksi joutuneet miehet tuomittiin Keskisen pahoinpitelystä. Toinen miehistä sai 3 kuukautta ja 15 päivää ehdollista vankeutta ja toinen 75 päivää ehdollista vankeutta.

Tuomion lisäksi Keskiselle napsahti maksettavaksi myös kovat korvaukset. Toiselle pahoinpidellyistä hän joutuu maksamaan 10 000 euroa kasvojen alueella olevasta pysyvästä haitasta. Kivusta ja särystä Keskinen joutuu maksamaan toiselle pahoinpidellyistä 2000 euroa. Muita kuluja, kuten sairaanhoitokustannuksia ja rikkoutuneita vaatteita, on kustannettava noin 2000 euroa.

Toiselle pahoinpidellyistä Keskinen joutuu maksamaan taas korvauksia kivusta ja särystä ja kosmeettisesta haitasta 500 euroa ja muita kuluja noin 800 euroa.

Keskisen pahoinpitelijät joutuvat maksamaan julkkispromoottorille kivusta ja särystä ja kosmeettisesta haitasta 800 euroa. Muita korvauksia Keskiselle maksetaan vajaa 500 euroa.

Pahoinpitelyt tapahtuivat helsinkiläisessä ravintolassa helmikuun 16. päivä 2010. Käräjäoikeuden papereiden mukaan veriseksi yltynyt käsirysy oli saanut alkunsa sen jälkeen, kun Keskinen oli istunut ravintolapöydässä naispuolisen työntekijänsä kanssa. Pöytään oli saapunut ensimmäiseksi toinen pahoinpitelijöistä, jonka kanssa keskustelu oli ollut asiallista. Myöhemmin mies oli saapunut paikalle poikansa kanssa ja käsirysy oli saanut alkunsa. Osapuolilla oli erilaiset näkemykset riidan alkamisesta, mutta käsirysyn seurauksena Keskinen ja vanhempi miehistä menettivät tajuntansa. Vanhempi mies heräsi myöhemmin vasta sairaalassa ja hänelle jäi pahoinpitelystä pysyvä arpi ja hermovaurio kasvoihin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat