Mainos

Julkkiskaunottaret ilmiriidoissa kateuden takia

Entiset parhaat ystävät, Paris Hilton ja Kim Kardashian, ovat nykyisin toistensa vihamiehiä.

Paris Hilton oli elokuun puolessa välissä juhlimassa Las Vegasin Lavo-ravintolassa, mutta ilta ei mennyt täysin odotusten mukaan. Kesken juhlinnan miljoonaperijätär raivostui täysin julkkiskaunotar Kim Kardashianille. Lähde kertoo, että syynä oli se, että tosi-tv-tähti jätti Hiltonin täysin huomiotta ja jopa pilkkasi häntä.

Hilton sai myös kuulla, että Kardashian oli lentänyt kaupunkiin yksityiskoneella, eikä häntä oltu kutsuttu kyytiin.

– Paris suuttui kamalasti. Hän ei saattanut uskoa, että Kim lensi paikalle yksityiskoneella, eikä hän päässyt mukaan, lähde kertoo Us Weekly -lehdelle.

Syynä naisten välirikkoon on myös Kardashianin nopea nousi kuuluisuuteen, joka on jättänyt Hiltonin varjoonsa. Tosi-tv-ohjelmissa esiintynyt Kardashian sai Las Vegasin juhlissa osakseen kaiken huomion, eikä Hilton pitänyt siitä.

– Paris on suuttunut Kimille, mutta se johtuu vain kateudesta. Kim tekee samaa kuin Paris, mutta onnistuu siinä paremmin ja kaikki rakastavat häntä.

29-vuotiaat kaunottaret ovat olleet ystäviä lapsuudesta asti käytyään samaa koulua. Hilton vei myös parhaan ystävänsä tämän ensimmäisiin Hollywood-juhliin ja esitteli hänet oikeille ihmisille.

– Kimin pitäisi kiittää Parisia, jonka ansioista hänen uransa lähti käyntiin, lähde neuvoo.


MTV3 Helmi

Kuva: WireImage, Getty Images

Lähde: Celebitchy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.