Julkkikset juhlivat The Tigerin avajaisissa – katso kuvat

The Tiger -yökerhon avajaisia vietettiin perjantaina Helsingissä. Paikalle saapui vain kourallinen julkkiksia.

Ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskisen Helsingin keskustassa sijaitsevan Lux-yökerhon tilalle avattiin perjantaina The Tiger. Paikalle saapui kourallinen julkkiksia, jotka tosin otettiin näyttävästi vastaan. Ravintolan eteen oli pystytetty suuren maailman tyyliin punainen matto ja kuvausseinä.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen palasi hiljattain kotiin Las Vegasista, jossa hän oli pokeritähti Ilari Sahamiehen kanssa.

– En pelannut Vegasissa juurikaan. Se oli sekä työ että lomamatka. Olihan se aika absurdi reissu, Jasper naureskeli Viihdeuutisille.

Sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja hänen aviomiehensä Antti-Pekka juhlivat tapaamisensa vuosipäivää.

– Perjantaina tuli kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun tapasimme Antti-Pekan kanssa helsinkiläisessä karaokebaari Pata-Ässässä, Johanna hehkutti.

Pariskunta oli lahjonut tosiaan merkkiasusteilla.

– Ostin tämän Louis Vuittonin laukun Helsingin-liikkeestä. Se maksoi noin 300 euroa. Päätimme lahjoa toisiamme vuosipäivän kunniaksi, Johanna kertoi.

Antti-Pekalla oli puolestaan samanmerkkinen vyö. Johannalla oli lisäksi Vuittonin kaulahuivi, jonka hän osti aikoinaan Lontoosta.

Juontaja Axl Smith palasi viime elokuussa Suomeen. Hän asui pitkään Tukholmassa. Axl toimii MTV Finlandin Talent & Artist Relations -koordinaattorina.

– Oli aivan mahtavaa palata Suomeen elvyttämään kuolleita kaverisuhteita. Asuin Ruotsissa kuitenkin neljä vuotta, kenkäfriikiksi paljastunut Axl kertoi Viihdeuutisille.

– Omistan noin 70 kenkäparia, mies kertoi.

Gee-taiteilijanimellä tunnettu räppäri Henri Vähäkainu vietti kolme kuukautta New Yorkissa.

-Olin tekemässä musiikkia, luomassa kontakteja ja hakemassa inspiraatiota. Lähden pian takaisin, Gee kertoi Viihdeuutisille.

Duudsoneista tuttu Jukka Hilden juhli pokeritähti Ilari Sahamiehen kanssa.

– On tullut paljon montuttua, Ilari kertoi.

Toisin sanoen mies kertoi ottaneensa takkiin pokeripeleissä.

Idols-tähti Anna Abreun rakas Panu Larnos juhli The Tigerin avajaisia ystäviensä kanssa.

– En ole haudannut musiikkijuttuja. Uusi levyni tulee olemaan suomenkielinen, mikä on vaatinut minulta aika paljon. Olen tottunut laulamaan ja sanoittamaan englanniksi, joten olen ollut aika kovan haasteen edessä, Panu kertoi Viihdeuutisille.

Hän ei ole ehtinyt Anna-rakkaansa keikoille yhtä paljon kuin ennen.

– Omat puuhat vie sen verran aikaa, etten ole juurikaan ehtinyt kiertää Annan mukana. Meillä menee hyvin, hän tyytyi toteamaan parisuhteensa tilanteesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat