Julia Tukiainen Nelosen Maria!-ohjelmassa: Johannan kanssa kuukauden juomaputki

Katkaisussa ollut Johanna Tukiaisen Julia-sisko avautui alkoholismistaan Nelosen Maria!-ohjelmassa keskiviikkona.

Alkoholiongelmastaan avoimen rohkeasti puhunut Julia Tukiainen paljasti ohjelmassa alkoholinkäyttönsä rajun tarinan. Siskonsa kanssa Dolls-tanssiryhmän 18-vuotiaana perustanut Julia kertoi, kuinka siskosten elämä on ollut lukion jälkeen alkoholinhuuruista elämää, jossa korkkia ei pidetty kiinni.

– Keikkojen jälkeen tuli otettua, ja nämä meidän ulkomaankeikat olivat yhtä juhlimista. Siellä tuli otettua aika hyvin. Siellä mulla varmaan kehittyi joku himo alkoholiin, Julia tunnusti ohjelmassa.

Varsinainen syöksykierre alkoholinkäytössä tapahtui pari vuotta sitten, kun Julia erosi amerikkalaisesta poikaystävästään. Ero otti koville ja Johanna-sisko ehdotti hermolomaa Dubaissa.

– No, se hermoloma oli sellainen, että me vedettiin siellä kuukauden putki. Sitten tulin Suomeen ja mä vaan tärisin, eikä edes vesilasi pysynyt käsissä. Luulin, että mulla lähtee henki. Sitten mä hakeuduin lääkärille, koska en pystynyt nukkumaan. Olin tosi huonossa kunnossa. Lääkäri määräsi unilääkkeitä eli nukahtamislääkkeitä, ja siitä se kaikki alkoi.

Nukahtamislääkkeet toivat väliaikaisen avun tilanteeseen. Pari viikkoa nukahtamislääkkeiden käytön aloittamisen jälkeen alkoivat paniikkikohtaukset. Julia ymmärsi, että hänellä ei ole kaikki hyvin, mutta lääkitsi oloaan alkoholilla.

Tilanne ajautui lopulta niin pahaan tilanteeseen, että Julia hakeutui helmikuussa hoitoon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat