Jukurit sai yt-neuvottelut päätökseen – pelaajat säästyvät lomautuksilta, valmennuksella erilainen kohtalo

SM-liigassa pelaava Jukurit lomauttaa henkilöstöään ja leikkaa pelaajiensa palkkoja. Lomautettujen joukossa on myös seuran valmentajia.

Jukurit ilmoitti keskiviikkona saaneensa yt-neuvottelut päätökseen. Tämän myötä seuran toimisto-, valmennus- ja huoltohenkilöstö lomautetaan 10 viikon ajaksi. Lomautukset toteutetaan sovitusti niin, etteivät seuran perustoiminnot häiriinny.

Jukurit pääsi myös pelaajiensa kanssa sopuun heidän palkkaleikkauksistaan. Leikkaukset koskevat ensi kaudella joukkueessa pelaavia pelaajia pienituloisimpia lukuun ottamatta. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen pitkien neuvotteluiden päätteeksi.

– Neuvottelut eivät tietenkään olleet helpot, mutta olemme tyytyväisiä, että pääsimme sopuun ja vältimme lomautukset. Se olisi ollut huonoin vaihtoehto kaikkien kannalta, pelaajia edustanut Jesper Piitulainen toteaa Jukureiden tiedotteessa.

Jukurit harjoittelee tällä hetkellä itsenäisesti henkilökohtaisten harjoitusohjelmien avulla. Valmentajien lomautukset suoritetaan porrastetusti, jotta pelaajilla on aina tarvittaessa valmentaja tukenaan.


Lue myös:

    Uusimmat