Jukka ja Chachi Hildénin Amélie -tytär vuoden! Ylpeät vanhemmat julkaisivat suloisia kuvia: "Vuosi mennyt ilman yhtäkään synkkää päivää"

Jukka Hildén raivoistui kuusi vuotiaana naapurille, joka käyttäytyi huonosti hänen isäänsä kohtaan – teki radikaalin ratkaisun: ”Oli aika Jukan puuttua peliin” 0:41
Jukka Hildén raivostui kuusivuotiaana naapurille, joka käyttäytyi huonosti hänen isäänsä kohtaan

Jukka ja Chachi Hildénin Amélie-tytär juhlistaa ensimmäistä syntymäpäiväänsä.  

Duudsonit-tähti Jukka Hildénin ja hänen vaimonsa tanssija Chachi HildéninAmélie-tytär täytti vuoden. Vanhemmat julkaisivat sosiaalisessa mediassa suloisia kuvia päivänsankarista.

Jukka jakoi mustavalkoisen otoksen, jossa hänellä on sylissään pienoinen nyytti.

– Tuntuu siltä, kun eilen olisimme saaneet sinut ja nyt osaat tehdä jo niin monia asioita. Iloinen hämmentäjä, joka härnää sisariaan, varastaa isän jäätelön ja jahtaa koiria talossa, Jukka kirjoittaa leikkisästi.

Myös Chachi julkaisi tyttärestään otoksia juhlan kunniaksi. Kuvissa pikkuinen tyttö poseeraa perheensä kanssa. Myös kakku on saatu kuvaan.

– Vuosi mennyt ilman yhtäkään synkkää päivää, koska hänen hymynsä on niin kirkas. Jopa rankat ajat menevät ohi niin nopeasti. Olen niin innoissani saadakseni katsoa sinun kasvavan suloiseksi, hupsuksi pieneksi tytöksi. Olet niin pieni, mutta sinulla on niin suuri vaikutus meihin, Chachi kirjoittaa.

Amélie on Jukan ja Chachin toinen yhteinen lapsi. Lisäksi heillä on kaksivuotias Sophia-tytär. Sophian ja Amélien lisäksi Jukalla on edellisestä liitostaan kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Sisu ja vuonna 2014 syntynyt Lili.

Lue myös:

    Uusimmat