Jukka ja Chachi Hildénin Sophia-tytär 2 vuotta! Duudsonit-tähti postasi suloisia kuvia: "Olen niin siunattu saadessani olla isäsi"

Jukka Hildén raivoistui kuusi vuotiaana naapurille, joka käyttäytyi huonosti hänen isäänsä kohtaan – teki radikaalin ratkaisun: ”Oli aika Jukan puuttua peliin” 0:41
Jukka Hildén raivostui kuusivuotiaana naapurille, joka käyttäytyi huonosti hänen isäänsä kohtaan

Jukka ja Chachi Hildénin Sophia-tytär juhlii torstaina 2-vuotissyntymäpäiviään.

Jukka ja Chachi HildéninSophia-tytär täyttää torstaina 2 vuotta. Jukka postasi Instagram-tililleen suloisen kuvasarjan päivänsankarista.

– Hyvää 2-vuotissyntymäpäivää Soffe! Olet niin täynnä valoa, iloa ja rakkautta ja olen niin siunattu saadessani olla isäsi, Duudsonit-tähti kirjoittaa postauksensa kuvatekstissä.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Ensimmäisessä kuvassa Jukka pitelee tytärtään sylissään ja suukottaa tätä poskelle. Kuvasarjasta löytyy myös muun muassa vanhempien ja Sophian iloinen yhteiskuva, sekä perhepotretti, jossa Jukka ja Chachi poseeraavat yhteisten lastensa kanssa.

Sophia on Jukan ja Chachin ensimmäinen yhteinen lapsi. Lisäksi heillä on heinäkuussa syntynyt Amélie-tytär. Sophian ja Amélien lisäksi Jukalla on edellisestä liitostaan kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Sisu ja vuonna 2014 syntynyt Lili.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat