Jukka Hildén julkaisi supersuloisen kuvan rakkaansa kanssa – Chachi-kihlatun vatsa alkaa jo kauniisti pyöristyä

Jukka Hildén hehkuttaa elämäänsä ja lähipiiriään Instagramissa.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén hehkuttaa onneaan Instagram-tilillään. Pitkän päivityksen oheen hän julkaisi kuvaparin, jossa hän poseeraa kihlattunsa Chachi Gonzalesin kanssa.

Pariskunta julkisti vastikään ilouutisen kertomalla, että he odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Toisesta tuoreesta yhteiskuvasta huomaa, että Gonzalesin vatsa on alkanut vähitellen pyöristyä.

– Olen niin onnellinen nyt! Vaikka tämä ei ole ollut helppoa, on tämä ollut ilahduttava ja tunteidentäyteinen seikkailu epäonnistumisineen ja onnistumisineen. Peloton matka oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jonka aikana olen halunnut oppia itsestäni, kehittyä ja inspiroida muita olemalla esimerkki. Ja oppia mokistani, joita on ollut paljon, sillä kaikki mokailevat, Hildén kirjoittaa.

– Olen elänyt antaakseni hyvää, positiivista energiaa kaikille. Olen elänyt elämää sydän auki ja täynnä rakkautta. Ja olen saanut uskomattomia ystäviä, tukea ja onnea takaisin, josta olen ikuisesti kiitollinen. Kiitos lapseni, ystäväni, perheeni ja mahtavat ihmiset, joiden kanssa polkuni on onnekseni kohdannut. Ja kiitos Chachi Gonzalezille siitä, että olet sitä mitä olet ja täydennät minua, hän jatkaa.

Pariskunta paljasti viime viikolla odottavansa esikoistaan.

– Olemme tosi onnellisia, olemme todella halunneet tätä, Hildén kertoi Possen haastattelussa.

– Lisää pieniä duudsoneita, hän iloitsi.

Possen kauden päätösjakso MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa perjantaina 31. toukokuuta klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat