Juhlateema paljasti Victoria Beckhamin vauvan sukupuolen?

Näyttäisi siltä, että neljättä lastaan odottava Victoria Beckham tietää sittenkin kesällä syntyvän tulokkaansa sukupuolen. Tähti on pyytänyt ystäväänsä Eva Longoriaa järjestämään vauvakutsut ja koristelemaan juhlapaikan vaaleanpunaisin ilmapalloin.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham, 36, on viimeiseen asti väittänyt, ettei ainakaan toistaiseksi tiedä tulevan pienokaisensa sukupuolta. Beckhamilla on ennestään kolme poikaa jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin, 37, kanssa, ja tulevan lapsen sukupuolta on innokkaasti arvailtu mediassa.

Vaikka Victoria on väittänyt, ettei vauvan sukupuolesta ole tietoa, kertoi David ystävilleen New Yorkissa, että pariskunta on sittenkin tietoinen siitä, onko kesällä syntyvä vauva poika vai tyttö. Victorian suunnittelemista juhlista päätellen tulokas onkin kauan kaivattu tytär.

Victoria on pyytänyt ystäväänsä Eva Longoriaa järjestämään vauvakutsut Los Angelesin Chateau Marmont -hotellissa heinäkuussa, jolloin tähdellä on laskettu aika.

– He tietävät vauvan sukupuolen, mistä on apua Evalle. Hän suunnittelee täyttävänsä sviitin ilmapalloilla, ja huhun mukaan pallot ovat vaaleanpunaisia eivät sinisiä, lähde paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja