Juhlakauden kuumimmat kampaukset

Hiukset ovat naisen kruunu, joten panosta pikkujoulujuhlissa näyttävään kampaukseen, jossa tunnet olosi seksikkääksi.

Pikkujoulukausi on jo alkanut, mutta etkö vieläkään tiedä, minkälaisessa kampauksessa haluaisit juhlia? InStyle.com listasi kymmenen kuuminta pikkujoulukampausta, joiden avulla juhlatunnelma nousee kattoon.

Haluatko juhlavan nutturan vai rennot kiharat? Ota lempijulkkiksistasi mallia!

Missä kampauksessa sinä juhlit tänä talvena?

1. Ashley Greenen pinneillä kiinnitetyt laineet

Ashley Greenen kampaukseen tarvitset pitkät hiukset, jotka yltävät vähintään olkapäiden yli. Juhlatyyli syntyy helposti keskijakauksesta ja aaltoilevista laineista.

Kokeile kotona: Vedä jakaus keskelle päätä ja kiinnitä etuhiukset taakse hengettömillä pinneillä. Haluatko, että kampaus näyttää superluonnolliselta? Valitse hiustesi väriset pinnit. Näyttävää hiustyyliä tavoitteleva lähtee juhliin koristeellisissa hiusklipseissä.

2. Carrie Underwoodin ylikasvanut polkka

Onko sinullakin olkapäille yltävät hiukset, kuten Carrie Underwoodilla? Kokeile sivujakausta ja villejä kiharakutreja!

Kokeile kotona: Oletko sinä niitä ihmisiä, joka haluaisi otsatukan, mutta vain yhdeksi illaksi? Ota mallia Underwoodista ja huijaa itsellesi otsahiukset sivujakauksen avulla.

3. Kristen Bellin rennot kiharat

Kristen Bell ihastuttaa löysissä, suurissa kiharoissa, jotka on koottu toiselle olkapäälle.

Kokeile kotona: Levitä kosteaan tukkaasi hiusvaahtoa ja kuivaa sen jälkeen föönillä. Viimeistele lämpörullilla.

4. Taylor Swiftin sileä ja suora kampaus

Taylor Swift kesytti luonnonkiharat ja esitteli vastikään uutta, erittäin suoraa hiustyyliänsä.

Kokeile kotona: Kun olet suoristanut tukan, suihkuta kutrisi heti hiuslakalla. Näin kampaus pysyy raikkaana pikkutunneille asti.

5. Jennifer Lopezin kammatut kiharat

Jennifer Lopezin upean kampauksen salaisuuksia ovat mattapintaisuus ja suuret laineet.

Kokeile kotona: Pyöritä juuri pestyt ja kuivatut hiukset isoille papiljoteille ja anna niiden olla päässäsi hetken aikaa. Poista papiljotit ja harjaa hiukset huolellisesti luonnonharjalla. Kohota tyveä kuivashampoolla, joka poistaa myös kampauksen kiiltoa.

6. Dianna Argonin romanttinen puoliponnari

Etkö osaa valita, jätätkö hiukset auki vai laitatko kiinni? Tee kuten Dianna Argon ja kiinnitä päällimmäiset hiukset pinneillä nutturalle ja anna muun tukan liehua vapaana.

Kokeile kotona: Jos kampaus tuntuu lapselliselta, panosta volyymiin. Suihkuta päällimmäisten hiuksiesi tyveen hiuslakkaa, odota kymmenen sekuntia ja tupeeraa hieman tiheäpiikkisellä kammalla.

7. Keri Hilsonin koristeellinen Pixie-tukka

Keri Hilson viihtyy lyhyessä, mutta hieman ylikasvaneessa hiusmallissa. Tyylin jujuna on kihartaa hieman otsatukan latvoja.

Kokeile kotona: Lyhyet hiukset toimivat parhaiten, kun ne ovat supersuorat. Lisää tukkaan volyymia kihartamalla etuhiuksesi hienovaraisille laineille. Varo liian kiharaa lopputulosta!

8. Charlize Theronin yksinkertainen juhlakampaus

Haluatko juhlalookiisi glamouria? Tee niin kuin Charlize Theron ja juhli löysässä nutturassa, joka jättää otsahiukset vapaaksi.

Kokeile kotona: Tämän kampauksen avainsanoja ovat sileä ja simppeli. Kokeile siis hiusseerumeja, jotka tekevät tukastasi sileän. Muista, että vain muutama tippa riittää!

9. Keri Russellin koristeellinen nuttura

Haikailetko kesää? Matki Keri Russellin sivunutturaa, joka on viimeistelty kukkakoristeella.

Kokeile kotona: Anna muutaman hiussuortuvan jäädä rennosti vapaaksi. Näin kampaus näyttää tyylikkäältä eikä muistuta hikijumppanutturaa.

10. Malin Akermanin rokkiponnari

Poninhäntä mielletään yksinkertaiseksi kampaukseksi, mutta se sopii loistavasti myös juhliin. Poninhännässä tärkeintä on se, miltä se näyttää edestä katsottuna. Kokeile Malin Akermanin tapaan paksua otsatukkaa ja loivia laineita. Muista, että tämän kampauksen pointti on epäsymmetrisyys.

Kokeile kotona: Anna etuhiuksille nostetta kihartimella. Älä havittele liian täydellistä lookia, sillä tämän kampauksen tarkoitus on näyttää kotikutoiselta.

MTV3/Helmi

Lähde: InStyle.com

Kuvat: Carrie Underwood, Kristen Bell, Jennifer Lopez: WireImage/AOP, muut Getty Images.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja