Juhamatti Aaltonen palaa Kärppiin nimekkäässä ketjussa – HIFK:lla yksi uusi vahvistus mukana

Jääkiekon SM-liigassa perjantain herkkupala on Kärppien ja HIFK:n kohtaaminen Oulussa. Molemmat joukkueet esittelevät uusia hankintoja, kun Juhamatti Aaltonen ja Antti Tyrväinen hyppäävät kehiin.

Aaltonen ja Tyrväinen jättivät vasta Pelicansin. Aaltonen palaa nyt Kärppiin, kun taas Tyrväinen lähti lainalle IFK:hon.

Kaksikosta Aaltonen on istutettu Kärpät-paluun yhteydessä varsin nimekkääseen kolmosketjuun. Hänen vierellään kun ovat Leijonista ja maailmalta tutut Janne Pesonen ja Jussi Jokinen.

34-vuotias Aaltonen edusti Kärppiä viimeksi kaudella 2013-14. Tuolloin hän juhli kevään päätteeksi Suomen mestaruutta, joka oli hänelle jo uran neljäs.

IFK:n puolella Tyrväinen aloittaa pelit kolmosketjussa Teemu Tallbergin ja Juho Keräsen rinnalla.

Punanuttujen toinen tuore vahvistus Jeremy Dehner ei ole mukana vielä perjantain Kärpät-vierasottelussa. 

IFK:n kokoonpanossa riittää edelleen nuorta mielenkiintoa, kun 16-vuotias huippulupaus Brad Lambert jatkaa ykkösketjun laidalla. Lambert nakutti keskiviikon kotiottelussa tehot 0+2.

Ennen perjantain kierrosta Kärpät on sarjataulukon kärjessä 102 pisteellä. IFK on kuudentena. Punanutuilla pisteitä on 84.

Illan Kärpät-HIFK -ottelu näkyy Sub- ja C More Sport 1 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta kello 18.25. Ottelua ja kierrosta ennakoiva Liigalive 360 -lähetys käynnistyy kello 18.00.

Lue myös:

    Uusimmat