Mainos

Jugendlinna meren rannalla – hinta yli kymmenen miljoonaa euroa!

Meren rannalla Espoon Soukanrannassa sijaitseva Villa Miniato on Espoon rakennustaiteellisesti arvokkain asuinrakennus. Vuonna 1902 Eliel Saarisen suunnitelmien mukaan rakennettu linna sijaitsee omalla länteen ja etelään avautuvalla rauhallisella niemenkärkitontilla.

Tyyliltään linna edustaa jugendia ja se on saanut vaikutteita kansallisromanttisesta karelianismista, keskiaikaisesta linna- ja kirkkorakentamisesta sekä kansainvälisestä jugendista.

Päärakennuksen lisäksi kiinteistöön kuuluu hirsinen rantasauna, venevaja ja talousrakennuksia. Pinta-alaa tontilla on 7 442 neliömetriä ja omaa rantaviivaa on noin 200 metriä. Ranta on syvä ja siihen kuuluu kaksi jykevää laituria.

Perusteellisesti remontoitu Villa Miniato on hyvässä kunnossa ja sopii niin asumiskäyttöön kuin vaativaan edustamiseenkin.

Nelikerroksinen linna on sisustettu klassisesti ja kiinteistön henkeä kunnioittaen ja pinnat ovat laadukkaita puu- ja laattapintoja.

750 neliömetriseen päärakennukseen kuuluu muun muassa yhdeksän huonetta, vaatehuoneita, kaksi salia, kirjasto ja takkahuone, biljardisali, torni, kaksi keittiötä, saunaosasto sekä neljä wc:tä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.