Joulun suosituimmat hajuvedet: Viettelevät klassikkotuoksut ovat suomalaisten mieleen

Joulun suosituimpiin tuoksuihin lukeutuvat monet makeat ja viettelevät klasikkotuoksut, jotka ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin.

Hajuvesi on aina varma lahja; varsinkin, jos jo tunnet lahjansaajan mieltymykset.

Kun kurkistetaan suomalaisten ostoskoreihin, joulun suosituimmat hajuvedet vaikuttavat olevan tänä vuonna makeita, sensuelleja ja naisellisia klassikkotuoksuja sekä niiden variaatioita.  Tämä näkyy esimerkiksi verkkokauppojen suosituimpien tuoksujen listalla.  Löytyykö listauksesta omaa suosikkituoksuasi?

Naisten suosituimpia tuoksuja:

Versace Bright Crystal

Raikkaan elävä kukkaistuoksu on jo klassikko, jonka ajattomaan lumovoimaan monet naiset luottavat. Pääsävyinä toimivat granaattiomenan raikkaus, mustaherukan jäiset vivahteet, lootuksen kukka ja myski.

Kenelle: Kiehtova ja sensuaalinen tuoksu vahvalle ja itsevarmalle, mutta kuitenkin naiselliselle, lumoavalle ja seksikkäälle naiselle.
Kokeile myös: Versace Bright Crystal Absolu

Escada Cherry in The Air

Tämä kausituoksu on monesta paikasta jo loppuunmyyty: tuoksu oli myös MTV Lifestyle -raadin suosikki.

Cherry In The Air on nuorekas gourmandise-tuoksu, jossa mustaa kirsikkaa, vaahtokarkkia sekä kookosorkideaa. Pohjatuoksussa lämmin santelipuu.

Kenelle: Makea tuoksu nuorekkaalle, leikkisälle naiselle
Kokeile myös: Escada Joyful

Guess Seductive

Raikkaasta bergamotista, mustaherukasta ja päärynästä muodostuva alkutuoksu luo houkuttelevan, lumoavan vaikutelman. Tuoksun sydämessä erottuvat appelsiininkukka, jasmiinin eksoottiset tuoksuvivahteet sekä ylellisen tuoksuinen Florentine-kurjenmiekka. Jälkituoksussa tuntuvat täyteläinen vanilja ja mausteinen olibanum-hartsi, joita myskimäinen kasmirpuun tuoksu täydentää.

Kenelle: Raikas tuoksu rohkealle ja viettelevälle naiselle.
Kokeile myös: Guess Girl

BOSS Ma Vie

Vuoden 2014 Boss Ma Vie hajuvesi on saanut inspiraationsa itsenäisestä naisesta, joka nauttii elämän pienistä iloista.  BOSS Ma Vie rakentuu modernin kaktuksenkukan ja vaaleanpunaisten ruusunnuppujen naisellisen kukkakimpun sekä lämpimän setripuun ympärille.

Kenelle: Raikas tuoksu itsenäiselle, vahvalle naiselle.
Kokeile  myös: Boss Nuit

Laura Biagiotti

Ajaton klassikkotuoksu on kepeän romanttinen, jossa on melonia, ruusua, valkoista persikkaa ja myskin sävyjä.

Kenelle: Helposti lähestyttävä tuoksu rakastuneelle naiselle, puhtautta ja viattomuutta viestittävälle


Miesten suosituimpia tuoksuja:

Miesten tuoksuissa eritoten nuorekkaille miehille sopivat makeat, sensuellit tuoksut ovat olleet tänä talvena suosituimpia. Myskin sävyt puhuttelevat niin miehiä, kuin naisia.


Hugo Boss: Boss Bottled
Hugo Boss -hajuvedet ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet miesten suosikkeihin, välittäen tyyliä ja asennetta. Menestyvän miehen raikas ja miehekäs klassikkotuoksu, jossa hurmaavat omenan ja sitruksen lisäksi seetripuu ja vetiver.

Kenelle: Nuorekkaalle, kunnianhimoiselle miehelle

Diesel Only the Brave
Tätä tuoksua kehutaan rohkeaksi valinnaksi. Alkuun tuoksussa voi tuntea raikkaan sitruksen, kunnes ambra ja seetripuu pehmentävät sydäntuoksua.

Kenelle: Nuorekkaalle miehelle, joka uskoo itseensä

Paco Rabanne One Million
Raikas ja mausteinen hajuvesi. Tuoksussa kohtaavat greippi, verimandariini ja piparminttu muodostaen latvatuoksun. Sydäntuoksu puolestaan on ruusua, myskiä ja kanelia aina pohjatuoksun vaaleaan nahkaan ja tonkapapuun. Uskalias ja pehmeän makea lopputulos on viettelevä.

Kenelle: Itsevarmalle, trendikkäälle ja rohkealle miehelle

Versace Man Eau Fraiche
Tuoksun alkusävyjen raikkaus syntyy sisilialaisen sitruunan, vaaleanpunaisen puu-uutteen ja carambolan  yhdistelmästä. Harmonisen tuoksun sydämessä lyö salvian, rakuunan ja koiruohon runsas aromiseos, jota täydentää setripuun sävy. Lämpöä ja syvää maskuliinista tuntua lisää muun muassa loppusävyn viettelevä myski.

Kenelle: Maskuliiniselle, seksikkäälle miehelle

Kaipaatko lisää joululahjaideoita? Lue lisää täältä!

 

Lähteet: Stockmann, Mylook.fi, Perfume.fi, Sokos.fi: Suosituimmat ja myydyimmät tuotteet

Lue myös:

    Uusimmat