Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Joulun piparipullat

Julkaistu 19.12.2012 13:07

Asettele piparisydämistä ja tähdistä kuvioita pullien päälle ja koristele raesokerilla sekä säilykekirsikoilla. Piparipullat ovat hyvää tarjottavaa joulun kahvihetkiin.

noin 16 kpl:

1 pkt Myllyn Paras Pullataikinaa (1 kg, pakaste)

1 pkt Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g) tai Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)

Voiteluun:

muna

Pinnalle:

raesokeria

säilykekirsikoita

Ota taikinat sulamaan. Jaa sulaneet pullataikinalevyt kahteen osaan ja leivo niistä pikkupullia. Kohota lämpimässä paikassa liinan alla. Kauli sulanut piparkakku- tai piparitaikina noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta muotilla (esim. tähti, perinteinen pipari, sydän) pipareita. Voitele kohonneet pullat munalla. Nosta jokaisen pullan päälle yksi pipari. Voitele pinta, laita keskelle kirsikka ja ripottele raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 12-15 min.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Riisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikallaTiesitkö? Joulukuusesi kuhisee ötököitä – "Purkavat lepotilansa sisätilojen lämmössä ja lähtevät liikkeelle"Kallen kebabohjeesta tuli valtava hitti – näin se tehdään!Viemärivirhe voi tulla kalliiksi joulunaVoiko graavilohta pakastaa?Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:44
    Jouluruoka

    Riisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikalla

  • 14:04
    Hyönteiset

    Tiesitkö? Joulukuusesi kuhisee ötököitä – "Purkavat lepotilansa sisätilojen lämmössä ja lähtevät liikkeelle"

  • 12:28
    Ruoka

    Kallen kebabohjeesta tuli valtava hitti – näin se tehdään!

  • 10:04
    Asuminen

    Viemärivirhe voi tulla kalliiksi jouluna

  • 08:07
    Jouluruoka

    Voiko graavilohta pakastaa?