Mainos

Joulu lähestyy – ja Juniorin ihanat jouluohjelmat alkavat

Juniorin hauskoja jouluohjelmia seuraamalla on mukava virittäytyä joulutunnelmaan.

Jouluhaltijan kylä

Uusi tunnelmallinen ja viehättävä kotimainen animaatiosarja kertoo kylästä, jonne joulu ei näytä saapuvan ollenkaan. Alakuloisuus on vallannut asukkaiden mielet, eikä kukaan koristele kotiaan tai valmistele jouluruokia. Mitä oikein on tapahtunut Jouluhaltijalle?

Ainutlaatuisen kauniista animaatiojäljestä vastaa Tomi Sosunov. Jouluhaltijan kylä alkaa Juniorilla 24.11.

Pukin oppipoika

Viime vuodelta tuttu sarja Pukin oppipoika jatkuu siitä, mihin viime kerralla jäätiin. Suomeksi puhutussa animaatiossa joulupukki ja tontut opettavat orpopoika Nicolasille kaikki pukin ammatissa tarvittavat tiedot ja taidot, sillä 178 vuoden palveluksen jälkeen joulupukin on jäätävä eläkkeelle.

Mitenköhän Nicolakselta sujuu poroajelu, savupiipuissa liikkumisesta puhumattakaan?

Pukin oppipoika alkaa Juniorilla 22.11.

Pikku Ponit: Toivetuikku tähtiseikkailu

Aivan joulun alla nähdään Pikku Ponien uusi suomeksi puhuttu seikkailu. Talvi on Ponilassa vuoden taianomaisinta aikaa, sillä silloin vietetään Talvitoiveiden juhlaa. Ponit odottavat jo innolla lunta ja jännittävintä jouluperinnettä, joka on toivetuikun laittaminen Ikivihanta-vihreän puun latvaan. Toivetuikku joutuu kuitenkin vääriin käsiin, ja koko Talvitoiveiden juhla on vaarassa peruuntua.

Toivetuikku tähtiseikkailu nähdään Juniorilla 18.12., 25.12. ja 26.12.

Barbie-elokuvat

Barbie on maalaistyttö Corinne, joka haaveilee muskettisoturiksi ryhtymisestä Pariisissa. Siellä hän tapaa kolme tyttöä, joilla on sama salainen haave. Onnistuvatko tytöt tanssimaan naamiaisissa, muuttumaan muskettisotureiksi ja pelastamaan prinssin...?

Barbie ja kolme muskettisoturia nähdään Juniorilla 1.12.

Tapaninpäivänä Juniorilla nähdään elokuva Barbie ja Joulutarina. Elokuva on hellyttävä sovitus Dickensin klassikkosadusta, joka on täynnä ihanimpia joululauluja, mahtavaa muotia ja tietysti naurua.

Barbie ja Joulutarina nähdään Juniorilla 26.12.

Ti-Ti Nallen 20 v. juhlavuosikonsertti

Tässä juhlakonsertissa riittää laulua, leikkiä, tanssia ja riemua. Äitinalle on leiponut hienon juhlakakun, joka Ti-Ti Nallen unimaailmassa muuttuukin lentäväksi kakuksi!

Ti-Ti Nallen syntymäpäiväkonsertti nähdään 11.12.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.