Jouko Myrrä kommentoi yllätyspotkujaan MTV Urheilulle – Ilves-johdolta tyly kielto: "Sitä en saanut tehdä"

0:45
Jouko Myrrän viimeinen haastattelu Ilveksen päävalmentajana näytti tältä.

Tampereen Ilves shokeerasi SM-liigassa vaihtamalla päävalmentajaa sarjan piikkipaikalta. Antti Pennanen hyppää välittömästi Jouko Myrrän tilalle. Myrrä kertoo MTV Urheilulle, että olo on tällä hetkellä tyhjä ja surullinen.

Syksyllä 2019 alkanut päävalmentajapesti laitettiin pakettiin keskiviikkona. Ilves pelasi vielä tiistaina voitokkaasti CHL:ssä Myrrän komennossa. Ottelun jälkeen Myrrä sai kutsun tapaamiseen.

– Eilen illalla puoli yksitoista laitettiin viestiä, että aamulla toimistolle. Yhdeksältä tänään kerrottiin, Myrrä kertaa MTV Urheilulle.

Hän ei tässä vaiheessa halua kommentoida, millä tavalla sarjajohtajan päävalmentajan potkut hänelle perusteltiin.

– Urheilujohtaja saa kommentoida näitä, Myrrä toteaa.

Uutisesta on kulunut vasta muutama tunti. Suurella Ilves-sydämellä varustettu Myrrä kuvailee olotilaansa tällä hetkellä pettyneeksi.

– Mulla on tyhjä ja surullinen olo. Ennen kaikkea sen puolesta, että tuon hyvän joukkueen kanssa oli mahdollisuus jatkaa laadukasta arkea ja mennä keväällä pitkälle, Myrrä harmittelee.

Tehtävistään vapautettu päävalmentaja harmittelee erityisesti sitä, että Ilveksen urheilujohto torppasi toiveen tavata joukkue vielä kerran.

– Olisin halunnut mennä kättelemään ja halaamaan heitä. Kiittämään yhteisistä kuukausista ja vuosista. Sitä en saanut tehdä, sillä urheilujohto kielsi sen minulta, Myrrä toteaa.

Ilves-joukkueen johtaviin pelaajiin Myrrällä oli kuitenkin kontakti heti ratkaisun jälkeen.

Eemeli Suomen kanssa juttelin, kun törmäsin häneen kerätessäni kamojani hallilla. Lisäksi Petri Kontiola soitti, tamperelainen kertoo.

Myrrä sulattelee uutta arkeaan varmasti jonkin aikaa. Tulevaisuudesta hän toteaa tässä vaiheessa, että identiteetti on edelleen vakaalla pohjalla.

– Olen sydämeltäni valmentaja. Mulle on tärkeää toimia pelaajien ja urheilijoiden kanssa. Edelleen kuljen pystypäin täällä Tampereella. Olen tehnyt työni Ilveksessä hyvin tämän koko vajaat 14 vuotta, Myrrä sanoo.

– 14.30 menen pelaamaan padelia. Siinä lähitulevaisuuden suunnitelmat.

3:49
SM-liigassa jättiyllätys: Sarjaa johtava Ilves vaihtaa päävalmentajaa – asiantuntija Petteri Sihvonen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja