Jos mikä tahansa olisi mahdollista – käyttäisitkö näitä kauneuskeksintöjä?

Maailma on täynnä kauneuteen liittyviä keksintöjä erilaisista tuotteista toimenpiteisiin. Helmen lukijat kertoivat, mitkä tarpeelliset keksinnöt ovat kuitenkin vielä luomatta. Olisiko sinullakin käyttöä näille?

Helmi kysyi lukijoiltaan, millaista kauneuskeksintöä he kaipaavat. Jos minkä tahansa kauneuteen liittyvän keksinnön luominen olisi mahdollista, mikä se olisi? Lukijoista 39 prosenttia kertoi omaavansa loistavan idean, joka odottaa vielä luomistaan. Toiset 39 prosenttia oli sitä mieltä, että kauneuskeksinnöt ovat turhamaista touhua.

Mihin ulkonäköongelmaan kaivataan helpotusta? Entä millaisia parannuksia jo olemassa oleviin keksintöihin vastaajista 22 prosenttia haluaisi tehtävän? Lue mainiot ideat!

Ylös, meikkileima naamaan ja ulos


Kasvojen osalta tehokkaita keksintöjä odotettiin etenkin aknen hoitoon ja vaivattoman meikin tekoon. Joka-aamuinen meikin laittaminen tuntui monesta työläältä rutiinilta. Voisiko naamaleima hoitaa homman?

– Leiman kaltainen erittäin nopea aamupikameikki sisältäen ainakin ripset, kulmat, pohjan, luomivärin... Ja joku laite, mikä nukkuessa tekee hienon kampauksen, eikä siihen edes herää!

– Hologrammi-malli, johon voisi syöttää kaikki meikkinsä ja sen avulla voisi suunnitella täydellisen meikin ja katsoa sopisiko se. Säästäisi rutkasti aikaa ja lopputuloskin onnistuisi useammin.

– Joku tuote millä oikeasti lähtisi kaikki finnit ja epäpuhtaudet, punoitus sun muu pois hetkessä – ilman mitään kuukausien odottelua tai veitsenteriä.

– Aikuis- ja miksei nuoruusiänkin akneen ei vielä ole tehokasta ratkaisua. Nuoren iho on kaunis, oli aknea tai ei, mutta keski-ikäisen paksuuntuva, finninen iho on kamala. Jospa vain löytyisikin jotain muuta kuin hirviömäinen antibioottikuuri tai hionta, joka suorastaan riehaannuttaa arpikudoksen muodostumisen.

– Arpikorjauksessa on vielä paljon kehitettävää esimerkiksi kantasoluhoidon avulla. Toistaiseksi arvet edelleen seuraa hautaan asti.

– Varmasti olisi tilausta keksinnölle, joka poistaisi luonnostaan tummat silmänaluset lopullisesti. Esimerkiksi jokin voide, jota kuukauden käytettyään tummat varjot eivät enää koskaan palaisi takaisin!

– Jokin ihmevoide, jolla saisi nitistettyä kaikki epäpuhtaudet ja punoitus häviäisi kasvoilta takuuvarmasti. Eli jokaisella olisi mahdollisuus täydelliseen ihoon!

– Silmien värin muuttaminen ilman piilolinssejä. Se voitaisiin tehdä jollakin kosmeettisella toimenpiteellä tai mikä parempaa: värillisillä silmätipoilla! Mahdollisuutena olisi vaihtaa silmien väri kokonaan tai ainoastaan vahvistaa omaa väriä.

Millaiset rinnat laitetaan?


Moni kauneusleikkauksia kammoava toivoi luonnollista ratkaisua rintojen suurentamiseen tai pienentämiseen. Entä miten olisi ylimääräistä rasvaa elimistöstä puputtava mato? Hyvästi rasvaimut ja rasittava liikunta!

– Odotan keksintöä, joka pienentää liian suuret rinnat väliaikaisesti. Sellainen keksintö olisi tarpeen. Ei aina tarvitsisi pukeutua mustiin ja löysiin yläosiin, jottei näyttäisi työpaikalla pornotähdeltä. Eli jotkut sellaiset aivan ihomyötäiset rintaliivit, jotka painaisivat rinnat niin litteäksi kuin mahdollista.

– Toivoisin, että rintoja saisi suurennettua ilman veistä! Luonnollisin menetelmin, mutta että se todella toimisi ja nopeasti! Saisi itse valita koon ja mallin!

– En ole varma, onko jo olemassa, mutta ei se ainakaan kovin yleistä näytä olevan: rasvat reisistä tisseihin!

– Voi kunpa ihan oikeasti yleistyisi oman rasvan siirto rintoihin. Tarkoitan, ettei tarvitsisi silikonimöykkyjä laitattaa naisille. Jos tietäisin että oman rasvan siirtäminen olisi tehokasta ja pysyvää, olisi huomattavasti pienempi kynnys mennä rintaoperaatioon.

– Mato, joka on opetettu syömään pelkästään rasvasoluja, ei tarvitse enää kalliita rasvaimuja eikä rasittavaa liikuntaa, muuta kuin makaa sohvalla ja antaa madon tehdä töitä....

Aamulla blondi, illalla punapää


Useat vastaajista toivoivat helpotusta hiusten värjäykseen. Arvon keksijät laboratorioissanne, nyt olisi tarvetta monenlaisellekin suihkeelle tai pillerille – ilman turhia myrkkyjä tietenkin. Tähtäimessä tuuheat hiukset, joiden väri vaihtuisi silmänräpäyksessä. Voisiko se samalla poistaa säärikarvat?

– Suihke, jolla saisi yhdessä illassa hetkellisesti itselleen jonkun tietyn hiusvärin esimerkiksi ihan blondi tai musta. Pesemällä sen saisi kuitenkin pois.

– Odotan kulmakarvojen tuuhennusta. Toimii samalla periaatteella kuin ripsipidennykset, mutta kulmakarvoihin. itselläni on todella harvat ja ohuet kulmakarvat.

– Sellainen pilleri olisi loistava, millä saisi kaikki karvat pois paitsi hiukset, kulmakarvat ja ripset!

– Keksisin täysin kivuttoman karvanpoistokeinon, joka pitäisi säärikarvat ynnä muut poissa pitkään!

– Hiusten tuuheuttaja-aine, joka oikeasti toimisi! Voisi toimia niin, että kun sitä käyttää, niin oikeasti päähän kasvaisi pikapikaa uusia hiuksia. Tai sitten se voisi olla esimerkiksi piikki, jolla tökitään päähän niin monta kertaa kuin haluaa uusia hiuksia saavan.

– Uusien karvojen istutus kulmakarvoihin. Omistan nimittäin suhteellisen olemattomat kulmakarvat, ja mikään kestopigmentointi ei houkuta. Jokapäiväinen kulmien laittelu jo vuosien ajan turhauttaa... eikä kestovärillä värjääminenkään toimi silloin, jos niitä karvoja ei ole oikein olemassa. Olen löytänyt myös kanssasisaria joille tämä olisi aikamoinen pelastus!

– Hiustenväriä voisi muuttaa vaikka joka viikko: mustasta ruskeaan, vaaleaan, punaiseen, taas mustaan ja vaaleaan. Ilman, että hiukset tai päänahka vaurioituisivat ja että värit olisivat juuri sellaiset mitä haluaakin!

Näillekin olisi tilausta


Kuka peittäisi hikiläntit kainaloista? Minne katoavat leikatut varpaankynnet? Kuluttajat odottavat ratkaisuja.

– No ehdottomasti joku värkki pitäisi keksiä tuonne kainaloalueille! Todella inhottavaa jos on vaalea paita päällä ja alta näkyy märät läntit. Joku juttu, minkä saisi kiinnitettyä paitaan vaikka sisäpuolelle. Huomaamaton, joka pysyisi paikoillaan ja jonka voisi pestä vaikka aina uutta käyttöä varten.

– Kynsileikkurissa olisi oltava jonkinmoinen keräinsuoja tai mikä hyvänsä mikä estäisi kynttä lentämästä kolmea metriä ties minne.

– Olkaimettomat push-up -rintaliivit, jotka oikeasti pysyvät päällä niin kuin ihoon ommellut, ei tee makkaroita mihinkään, pitää olkaimettoman topinkin ylhäällä, ovat hyvän näköiset ja tietysti mukavat päällä. Tätä odotellessa.

– Haluaisin todella herkille ja vuotaville silmilleni sopivan vedenkestävän ripsivärin. Siinä ei saa olla luonnonhartsia eikä parabeeneja. Eikä missään tapauksessa hajusteita. Sellaista ripsiväriä ei ole vielä löytynyt! Olen moniallerginen astmaatikko.

– Silmäpussit, apua! Ei auta mitkään teepussit – "ihmerasvoista", peitepuikoista, valokynästä puhumattakaan!

– Itseluottamuspiikki voisi toimia niin miehille kuin naisille, jäisi muut tehokeinot käyttämättä jos itsetunto olisi hyvissä mitoissa kaikilla.

Turhamaista touhua


Kyselyyn vastanneista 39 prosenttia oli sitä mieltä, että kauneuskeksinnöt ovat turhamaista touhua. Tähänastiset keksinnöt keventävät kukkaroa jo kiitettävästi. Helpointa lienee olisi olla tyytyväinen itseensä niine hyvineen – ainakin siihen asti, kunnes jokin edellä mainituista keksinnöistä luodaan!

– Olisihan se kiva, kun joku keksis rokotteen aknea vastaan. Helpottaisi aamuja ihmeesti, kun ei tarvitsisi tapella niiden aina väärään aikaan tupsahtavien näppyjöiden kanssa. Mutta turhamaisuutta kaikki sitten kuitenkin... Näppylätkin kuuluu elämään.

– Rahat saa kulumaan näihin vanhoihin kikkoihinkin!

– En ole edes nuorena viitsinyt panostaa ulkonäköön, enkä silti ole mitään menettänyt. Ja nykyään kiinnostaa vielä vähemmän.

– Kyllä näillä keinoilla pitäisi pärjätä... tai sitten kannattaa hankkia oikeasti itseluottamusta jostain.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja